Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


joi, 7 iulie 2011

Fiti

Daca ascultati, niciunul dintre batranii indigeni sau dintre pastratorii intelepciunii de pe planeta noastra nu spune: „Acum trebuie sa mergeti sa faceti ceva.” Ei spun „Fiti”. Ei ne spun sa fim schimbarea, sa ne concentram macar o data asupra „a fi” in loc de „a face”. Daca suficient de multi dintre noi se pot conecta cu inima si cu Iubirea care exista in natura, pretutindeni in jurul nostru si pot intelege frumusetea si sacralitatea acestei vieti care ne este data – vom muta constiinta ce guverneaza planeta, din minte in inima. Suntem scantei ale constiintei Divine. Fiecare dintre noi are un maret „EU SUNT”, care a trimis o scanteie din noi aici, sa traiasca si sa invete din experienta de a te afla intr-un corp uman si din a avea acesta uimitoare inima umana. Sunt aici, pentru a va ajuta sa va amintiti. 

Traind din iubire si fiind in inima ne putam aminti cel mai sacru adevar, acela ca suntem cu totii frati si surori apartinand unei singure mame – Mama Pamant. Nu suntem separati unii de ceilalti sau fata de alte forme de viata. Ce se intampla cu unul dintre noi, se intampla cu noi toti. Pentru ca energia umana este identica cu cea a Pamantului, tot ceea ce se intampla cu Mama Pamant, ni se intampla si noua – si invers. Cu toate acestea, suntem capabili sa schimbam aceasta lume in care traim. Exista o profetie a mai multor culturi indigene, care spune ca, in momentul marii schimbari de pe Pamant – adica in vremurile pe care le traim – omenirea se va uni ca o singura familie, un singur trib... si acest trib va fi alcatuit din „multe culori”.

Cand am fost initiata ca saman si mi s-a spus ca sint un „pastrator al intelepciunii”, mi s-a spus ca tribul meu urma sa fie „tribul culorilor multe”. Stiu ca Marele EU SUNT a trimis o scanteie din mine aici, acum, pentru a ajuta copiii planetei Pamant sa isi aminteasca cine sunt, sa o iubeasca pe Mama noastra Pamant si ca „noi suntem cei pe care ii asteptam”. Noi suntem Tribul Culorilor Multe, cele mai puternice suflete dintre sufletele puternice, care au ales sa se afle pe Pamant in aceste vremuri, pentru a duce la implinire extraordinara sarcina de a muta constiinta de pe planeta, inapoi in inima si in Iubire. Trebuie sa ne unim sub stindardul Iubirii si sa ii aratam Mamei noastre preasfinte, cat de mult O iubim, cat de mult dorim sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a O salva si pentru a ne continua drumul ca si copii ai sai, aici pe Pamant. Suntem capabili sa cream o frumusete pe care abia daca am vazut-o pe Pamant, pana acum. Si o vom face. 

Un comentariu:

B.M. spunea...

VIATA- nu putem da o definitie rationala !Numai simtind viata o putem intelege, nu teoretizand pe marginea ei. Nimic din ceea ce este de cunoscut omului nu poate fi insusit mai bine decat prin traire ,de aceea am fost trimisi AICI !