Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


miercuri, 28 septembrie 2011

Constiinta umana si sabloanele vechi

 Constiinta umana are tendinta de a repeta sabloanele vechi; acest lucru se bazeaza pe asteptari, care sunt o forma de memorie inradacinata in iluzia timpului, asa cum il percepti voi. Exista posibilitatea de a trece peste perceptia voastra asupra timpului si de a accelera aparitia solutiilor la probleme, mai repede decat ar putea aparea ele, insa acest lucru se face cu ajutorul usii constiintei, pe care doar voi o puteti deschide. Se face prin intermediul intentiei si actiunii personale, in egala masura.
 Referitor la cei care citesc aceste randuri, ne dam seama ca exista multe niveluri de intelegere. Dezideratul nostru este sa transmitem ceva care sa le fie de folos tuturor celor care citesc mesajul. Unii dintre voi stiu deja, cu exactitate, despre ce vorbim, stiind ca exista in interiorul lor usi pe care le pot deschide si care ii vor conduce la destine mai inalte, la solutionari rapide ale problemelor – fara a se impotmoli, asa cum fac multi dintre cei din jurul lor.
 Unii dintre voi gandesc si simt ca nu au dreptul la fericire sau la libertatea mintii si a inimii, atata timp cat altii sufera si sunt limitati. Noi va spunem insa ca cel mai mare serviciu pe care il puteti aduce semenilor vostri e sa va eliberati din inchisoarea constiintei limitate, pentru ca atunci puteti interactiona cu altii in moduri noi – iar datorita acestor interactiuni se pot dezvalui noi usi.
 Asa ca, atunci cand va simtiti demoralizati, deziluzionati, deconectati si fara nicio dorinta pentru viata voastra, intelegeti ca, pur si simplu, ati hoinarit printr-una dintre usile constiintei voastre si ca exista forte care sarbatoresc starea voastra de apatie, pentru ca, in acel moment, sunteti mai usor de controlati. In acele clipe de recunoastere a faptului ca va aflati intr-o expresie de vibratie mai joasa a potentialului vostru, traiti clipa, retrageti-va de acolo si accesati alta usa.

Greutatile prin care unii dintre voi poate ca treceti, ar putea ca, in mod aparent, sa excluda posibilitatea oricarei alegeri in realitatea voastra exterioara; noi va spunem insa, ca puterea de a alege exista in interiorul vostru, oricare ar fi circumstantele in care va aflati. In clipele cele mai grele, atunci cand toate usile par ca va sunt inchise, cand, dupa cate s-ar parea, nu exista optiuni la indemana, avem o sugestie simpla. Ar putea parea banala si prea simplista, insa ea este doar un punct de parghie. Pentru ca tot ce va trebuie ca sa schimbati o situatie este o mica miscare in constiinta, dupa care, pe masura ce amplificati aceasta miscare, sunt puse in libertate forte vaste din interiorul vostru. Insa, pana cand in interiorul vostru nu are loc vreo miscare, nimic nu se poate schimba.
 Asadar, aceasta e sugestia noastra, privind modul in care sa creati o mica miscare in interiorul vostru, atunci cand orice altceva a esuat. Chiar si atunci cand treceti prin necazuri personale, prin greutati exterioare – orice lucru care constituie pentru voi o problema – gasiti ceva de apreciat.
 Ar putea fi la fel de simplu ca si faptul ca puteti respira sau, daca respiratia va este stanjenita, in clipa in care puteti respira liber, apreciati respiratia. Ar mai putea fi aprecierea unei culori de pe cer, sau a ceva care v-a facut sa radeti. Lucrul important este ca, atunci cand toate optiunile sunt blocate, daca gasiti ceva – oricat de mic – pentru care sa simtiti apreciere, ati creat o mica miscare in constiinta si, pornind de la aceasta miscare, pot aparea lucruri extraordinare.
 Intuim ca unii dintre voi vor calatori prin aceste furtuni ce se abat asupra voastra – vanturile transformarii – cu mai multa gratie decat altii. Insa chiar si voi, cei care va considerati a fi evoluati spiritual, ati putea fi pusi la incercare din cand in cand, in timp ce vechea lume se preschimba in ceva nou. Si mai intuim ca unii dintre vor fi prinsi in stransoarea vremurilor haotice, iar speranta noastra este ca va veti aduce aminte de aceasta sugestie simpla si ca veti gasi un lucru pe care sa il apreciati, iar datorita acestei miscari in constiinta, veti descoperi noi usi pe care sa le deschideti.

Niciun comentariu: