Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


sâmbătă, 3 septembrie 2011

Curatare energetica

 Exista un corp energetic de lumina in interiorul fiecaruia dintre noi. Pe parcursul unei zile, acest corp energetic se impregneaza cu experientele si energiile altora. Unele dintre acestea te vor energiza, insa altele te vor seca de energie. Poti insa sa-ti refaci energiile, devenind constient de ele si facand cativa pasi pentru a ti le reechilibra.
 Iata cateva metode de curatare energetica rapida:
 – Respira adanc de zece ori. Respiratia adanca reduce tensiunile din corp si oxigeneaza sangele. Tot ea tine la distanta starile de manie, de frica sau depresie. Pe inspiratie e bine sa spunem urmatoarea mantra: „Inspir iubirea si lumina din Univers. Permit numai iubirii si luminii sa locuiasca in mine“. Si apoi, pe expiratie:„Indepartez negativitatea si reziduurile ei din corpul meu. Sunt iubire“.
 – Fa o baie fierbinte. Apa are puteri purificatoare, atat fizic cat si energetic. Cand faci baie, e bine sa repeti: „Indepartez toate energiile negative din corpul meu. Sunt plin de iubire si lumina de la Sursa Universala“. Imagineaza-ti ca apa este lumina alba, care te inconjoara cu dragoste si te ocroteste.
 – Spune o rugaciune. Cere ca energiile tale sa fie purificate. Spune: „Sunt inconjurat de lumina alba a iubirii. Cer sa fiu un vas curat pentru energia provenita de la Sursa Universala, sa impart dragoste si binecuvantari oriunde ma duc“.
 – Echilibreaza-ti chakrele. Chakrele sunt puncte de lumina din corp, care conecteaza corpul energetic la corpul fizic. Fiecare chakra reprezinta o parte a vietii tale. Fa o meditatie de purificare a chakrelor, prin care sa-ti imaginezi ca fiecare zona devine curata.

Niciun comentariu: