Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


vineri, 16 septembrie 2011

OSHO ~ Gandul zilei ~


Oamenii dispun acum de multe posibilitati datorita progresului tehnic! Dar atatea facilitati noi ii indeamna sa astepte totul din exterior si sa devina nerabdatori, necugetati, usuratici. Ei isi pot neglija sanatatea: exista farmacisti, medici, chirurgi, dentisti etc. Ei pot risipi hartia, distruge aparatele, sparge obiectele, pata si rupe hainele, arunca hrana: vor gasi in magazine totul sa le inlocuiasca!
Atentia, vigilenta, discernamantul se inmoaie incet-incet. De ce sa le dezvolte, cand exista atatia oameni si produse pentru a indrepta prostiile facute? Toti cercetatorii, toti specialistii sunt gata sa ii ajute pe neindemanatici, pe nesabuiti, pe inconstienti. In realitate, ei ii ajuta mai degraba pe fabricanti sa se imbogateasca; cat despre utilizatori, ei ii slabesc mai degraba si ii fac din ce in ce mai dependenti. Eu nu afirm ca progresul tehnic trebuie oprit, nu, dar in timp ce beneficiaza de acest progres, oamenii nu ar trebui sa neglijeze domeniul interior, dezvoltandu-si atentia, prudenta, stapanirea de sine.

Niciun comentariu: