Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


luni, 10 octombrie 2011

Cumpaniti-va calea

Exista frumusete si maretie in viata voastra chiar si in ceea ce numim "cele mai intunecate zile". 
Fiecare experienta a energiilor noastre cele mai intunecate, pe care sufletul nostru o aduce in fata constientei pentru a fi vindecata, reprezinta un motiv de sarbatoare, pentru ca astfel aducem lumina asupra durerii si suferintei, care reprezinta energia celei de-a treia dimensiuni. Intunericul este demn de iubire la fel de mult ca si lumina, pentru ca prin cunoasterea intunericului putem aprecia mai mult lumina. Blestemam intunericul in lipsa luminii? Nu avem ce blestema. Calea benefica este aceea de a cumpani intunericul si rolul acestuia in calatoria noastra, de a reflecta la fiecare pas si de a gasi echilibrul, transformand astfel intunericul in lumina, pentru ca asa omenescul din noi ramane in echilibru cu cresterea sufletului.  


Cresterea care este disponibila la fiecare pas este cunoscuta atunci cand reflectam asupra naturii acestor pasi, asupra motivatiei existentei lor, care se afla numai pe taramul vindecarii. Pamantul reprezinta un loc de vindecat si noi aduceti aceasta planeta in starea de a se vindeca si de a se intregi. Din acest motiv fiecare dintre noi s-a decuplat si s-a angajat intr- o calatorie a durerii si separarii. Fiecare dintre noi este o oglinda a energiilor Pamantului si un partener al acestuia pentru alinierea energiilor la scopul sau divin si la inaltare. Nu putem face asta atunci cand blestemam durerea si suferinta din intunericul pe care il vedem in jurul nostru, dar o putem face atunci cand cumpanim si reflectam asupra vindecarii la care se poate ajunge prin constientizarea rolurilor intunericului si luminii in vindecare si inaltare.
 Blestemam pietricica pentru ca a deranjat apa? Admiram undele ce se propaga pe apa spre mal, pentru ca apoi sa se linisteasca. Aceasta este calatoria noastra de vindecare. Suprafata iluziei sau calmul sunt transformate pentru a permite energiilor sa se miste si, atunci cand ele se linistesc din nou, totul devine calm si o noua vibratie energetica a fost creata.
Asemenea unei pietricele care sparge linistea apei calme, intunericul va conduce la o noua constientizare a frumusetii calatoriei de inaltare, care este posibila numai prin trezirea constientei noastre privind nevoia de vindecare.
Scopul nostru este atat de important incat adevarata sa natura este ascunsa noua, pentru ca mintile noastre omenesti nu pot patrunde maretia rolurilor pe care le jucam in inaltare. Dar sufletul nostru are o constienta care se extinde in cosmos, dincolo de limitele perceptiei umane. Fiecare pas de pe calea noastra reverbereaza pana la Ceruri pe masura ce inchidem toate caile ce aduc energiile joase pe planul pamantesc. Aceasta este inaltarea si noi suntem conducatorii ei. Bucurati-va de calatoria care v-a adus aici, deoarece era necesara si face parte din planul vostru divin si cosmic! Asumati-va rolul de integratori ai Pamantului in locul care i se cuvine in cosmos si sarbatoriti-va pe voi insiva ca emisari divini, multidimensionali si fara varsta ai inaltarii!

2 comentarii:

Dani spunea...

nu fac parte din nici o religie,nici o secta...
nu sunt pocait,baptist,penticostal...Spun doare ceea ce simt cu sufletul..daca m-ati fi stiut acum 2 ani, ati fi zis ca sunt un derbedeu,un ignorant,un flusturatic,un nesuferit...dar vedeti voi,oamenii se schimba,li se ofera o a doua sansa,mai ales daca trecem de testele la care suntem supusi fiecare dintre noi...nu conteaza neaparat virsta...am intalnit oameni care si la 50 ani gandeau haotic,erau mai rai ca (si) copiii...si am intalnit tineri care la cei 12..15 ani aratau carater,intelepciune,clarviziune..Important este sa te deschizi sufleteste si atunci vei vedea cum ti se schimba viata..ce inainte ti se parea important si ai fi facut moarte de om, acum ti se pare neimportant...Cand vezi si gandesti cu sufletul,legile umane,gandirea si societatea materialista nu-si mai au rostul...atunci te vei scalda in lumina Celui Atotcuprinzator,vei simti acea Iubire Imensa care este DUMNEZEUL ,TATAL NOSTRU....si nimic altceva nu va mai conta,vei dori doar iubire,pace,lumina,buna intelegere intre toti fratii tai pamanteni si nepamanteni.

Simona spunea...

Ai dreptate...Cand Tatal Ceresc este Prietenul Tau,care este Iubire,te schimbi.