Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


joi, 6 octombrie 2011

A raspandi Lumina

Luati acele zambete pe care le primiti din cand in cand si raspanditi-le. Luati darurile pe care fiecare dintre voi le aveti si gasiti-le o utilizare – chiar daca este vorba doar de o ancorare temporara a energiei – gasiti o cale de a folosi aceste daruri, acolo unde vedeti ca puteti sa le oferiti altor oameni. Da, cateodata poate fi descurajator, pentru ca voi va pastrati inca sistemele de credinte de genul: ”Of, persoana aceasta face asta, pentru ca este pregatita si antrenata sa o faca. Daca vreau si eu sa fac acelasi lucru, trebuie sa trec si eu prin acelasi sistem de pregatire. Trebuie sa trec prin acelasi proces si imi va lua ani buni, pana sa ajung si eu in aceeasi pozitie.” Va spunem ca acum nu mai e nevoie sa faceti asta. Energia voastra este chemata de catre fiecare fiinta de pe aceasta planeta si va spunem ca, daca incepeti sa va asumati energia si pasiunea – aceia dintre voi care au nevoie de antrenament, care mai au nevoie de anumite piese pentru a se reintregi – vor capata foarte repede indrumare. Nu e nevoie sa o planificati, aveti nevoie doar sa mergeti in directia in care va poarta inima, lasand-o sa va arate calea. Lasati-L pe Dumnezeu sa vina prin voi. Lasati-va sa reflectati acea energie si orice ar insemna ea – o religie, o modalitate de vindecare, o carte, o statuie sau o piatra – nu are nicio importanta, atata timp cat credeti in ea, ea va functiona. Va aflati cu adevarat in centrul universului vostru si va rugam sa incepeti sa luati asta in considerare, in fiecare actiune pe care o creati.   
Este foarte greu pentru multi dintre voi, pentru ca ati venit dotati cu un nivel incredibil al sensibilitatii necesar lucrarii voastre. Sensibilitatea va face sa simtiti totul – si totusi, primul vostru impuls este sa ezitati in a va arata energia, pentru ca spuneti: „Toata lumea simte asta. Nu am niciun drept sa imi exprim energia, pentru ca toata lumea o va simti si ea va fi invaziva pentru ceilalti.” Speram ca veti gandi exact opusul. Voi va purtati energia specifica, tocmai pentru ca sunteti singurii care pot aduce aceasta piesa de Acasa, pe planeta Pamant. Sunteti singura persoana care poate aduce aceasta piesa de puzzle de Acasa si va mai intrebati: „Sunt destul de bun pentru asta?” Toata lumea de Acasa va spune sa continuati, sa va scoateti pe tabla de joc, piesa pe care ati adus-o si sa o jucati la valoarea ei intreaga, pentru ca voi ati castigat-o.

2 comentarii:

B.M. spunea...

Eu cred în existenţa unui singur Dumnezeu şi că toate religiile provin de la Dumnezeu. Domnul Dumnezeu este inceputul,sfarsitul si tot ce exista intre ele.Cred că Domnul Dumnezeu este esenţa necunoscubil (nu gasesc un cuvant potrivit,scuze),izvorul tuturor lucrurilor.Intretinatorul,Vindecatorul,Unicul.Cred ca a trimis foarte multi mesageri, formand astfel cate un nou capitol al revelaţiei divine.
Eu consider ca toate religiile sunt adevarate.Cred ca Iisus Hristos este fiul lui Dumnezeu.Cred ca Moise este prietenul lui Dumnezeu.Cred ca Mohamed este apostolul lui Dumnezeu.Cred in Avraam, Krishna, Buddha.Eu cred ca toti barbatii si femeile de pe acest pamant,indiferent de origine,naţionalitate si religie,formeaza o mare familie, un singur popor, o conştiinţa universală unica......
Deci, dacă tu nu crezi in ce cred eu, e super! Ai dreptul sa crezi in ce doresti tu sa crezi. Relatia cu Creatorul tau este problema ta intima.Il poti apela cu Atotstiutorul , Atotcuprinzatorul,Dreptatea Omniprezenta sau cum doresti tu. Cheama-l Energie, Univers, Marele Spirit, Creatorul lumii, Mama Pamant. Acestea sunt doar denumiri , apelative,nume. Cu toate acestea, sigur că nu suntem singuri pe parcusul vietii noastre. Exista o forţă în afara noastra care este mult mai mare decat am putem vreodata intelege. Aceasta forta este energia universala din care noi toti provenim.Pe cine tulbura daca eu spun Domnul Dumnezeu si tu spui Jahve; sau dacă eu spun inger,iar tu spui ghid spiritual? Conteaza diferentele care ne separa? sau ce ne apropie?

Tibi Nobel spunea...

Pe EL ,Domnul Dumnezeul Tau, Creatorul Tau,Tatal Tau Ceresc , nu-l intereseaza deloc ce culoare ai,ce religie ai..Esti copilul lui,creatia lui...Tu nu-ti mai iubesti copilul fiindca a devenit ceva ce nu-ti place? sau stai langa el si incerci sa-l ajuti,atunci cand iti cere? de ce ai face asta?!..pentru ca il iubesti! este sange din sangele tau,nu? cat de mult ne iubeste Tatal nostru ceresc,EL care este Iubire,indiferent de culoarea pielii tale,de religie,origine,nationalitate...Si asteapta doar un semn din partea ta ca Sa-l lasi langa tine...deschide ochii,si vezi! destupa-ti urechile si asculta! Vei sti atunci ca acel lucru dupa care tanjeai,aceea iubire careia ii simteai lipsa..era acolo,langa tine,in tine.
Sa uitam deosebirile dintre noi.."Nu conteaza drumul pe care l-ai parcurs,atata timp cat ajungi la aceasi destinatie".
Harul Domnului sa fie cu voi.