Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


sâmbătă, 22 octombrie 2011

Vederea si citirea aurei -partea III

Partea III

Intensificarea aurei si bioenergiei
Trei metode pentru pentru intensificarea aurei:
1. meditatie ( curatirea constiintei de ganduri)
2. concentrare ( exercitiul de mai sus cu crucea)
3.ne ajustam (adaptam) mediul

Aura si armonizarea mediului
Atunci cand potrivim frecventa de vibratie emisa de catre corpul si constiinta noastra cu hainele pe care le purtam, intram intr-o stare de armonie unica. Efectul seamana cu acordarea unui intrument muzical. Fara aceasta acordare, cu instrumentul muzical, faceti doar galagie, nu muzica armonioasa.
In principiu, exista 3 metode pentru a ne armoniza aura cu mediul:
1.Armonizarea culorilor dominante
Daca ne-am vizualizat deja „punctele forte”(culorile dominante) din aura noastra, putem incerca sa ne adaptam mediul si hainele cu ele.Transformarea casei noastre pentru o mai „buna intelegere”, stimuleaza pozitiv starea noastra de spirit, si din mai multe puncte de vedere, promoveaza bunastarea, prosperitatea. Invatand de la natura, si noi putem aplica perechile de culori aurale. De exemplu, daca in aura ta domina verdele, atunci ar fi indicat sa folosesti pe langa verde si un roz deschis, atat in imbracaminte, cat si in casa.
2.Armonizarea mediului cu frecventa gandurilor noastre
Despre frecventa gandurilor noastre am discutat atunci cand am vorbit despre caracteristicile culorilor aurei. De exemplu, cand cauti calmare sau echilibru spiritual (care este un gand albastru), mediul albastru amplifica astfel de ganduri. Observa numai, cand iesi dimineata afara din casa si vezi cerul albastru deasupra capului, deja te simti relaxat, inainte de a te fi gandit la ceva. Gandurile indreptate catre calmarea spiritului, sunt sprijinite de vibratiile albastre ale cerului. Cand cerul este gri, deja ai ganduri deprimante ,chiar inainte de a observa acest lucru. Moda blue jeansi-lor este foarte popular, deoarece ajuta la realizarea unei minti calme. Degeaba am incerca sa promovam blugi maro, mai mult ca sigur ca nu vom reusi sa-i popularizam.
3.Echilibrarea risipirii frecventelor de a lungul corpului
Acesta este efectul cel mai natural posibil, dar avem nevoie de haine special concepute, cum ar fi tricourile chakra. Rezultatul are un efect aseamanator cu acupunctura, dar in loc de ace, se bazeaza pe seria a 16 combinatii de culori. Imbunatatiri spectaculare sunt vizibile in campul bioenergetic (in aura) in cateva minute de la imbracare. In orice caz, culorile curate, monocromatice (curcubeu) sunt de baza. Pot fi culori fine si blande, dar important, ca sa induce vibratiile armonice, sa reprezinte si culorile curate ale curcubeului.

Inabusirea aurei

Urmatoarele lucruri reduc imediat, atenueaza sau deformeaza aura:
  • Frica, stresul, grijile, ura, invidie, gelozie sau orice gand si sentiment negativ
  • Schimbari fizice in corp – boala, influente artificiale (droguri,medicamente, tigari, alcool).La inceput, ele produc o crestere la nivelul aurei – efectul este similar cu cresterea temperaturii atunci cand suntem bolnavi. Astfel de situatii trebuie sa le citesti din aura si cel mai probabil ca aceasta aura crescuta va avea culoarea alba.
  • Daca hainele si mediul intra in conflict cu aura. Culorile inchise iti absorb bioenergia in loc sa-ti intensifice aura. Curios sa vezi cum barbatii de pe Pamant ,mor mult mai repede decat femeile , indiferent de cultura, etnie, dieta. Cred ca motivul este ca marea lor majoritate se imbraca in culori inchise, gri, si foarte rar folosesc haine colorate. Femeile in schimb, au o garderoba cu o mare varietate de culori ,si le si schimba des. Interesant cum in natura, pasarile masculi au un penaj mult mai colorat, decat femelele. Si da, traiesc mai mult! Natura tot timpul ne ofera cate un indiciu, tot ce trebuie sa facem este sa observam si sa preluam ideile.Efectul imediat al purtarii hainelor negri, gri sau maro ,este ca obosim mult mai repede. Ati observat ca tinerii de azi par mult mai in varsta decat in realitate? Dupa toate astea, ar fi logic sa evitam aceste lucruri. Cultivarea acestor lucruri , pe o perioda mai lunga de timp , are un impact de durata asupra aurei noastre.

Corpul astral

Corpul astral este adesea confundat cu aura. Ea este partea noastra cea mai importanta, partea nemuritoare, constiinta noastra este stocata acolo. Vibratia aurei dispare odata cu moartea corpului fizic.In schimb, corpul astral este nemuritor: are cam 10x10²² ani, care aproximeaza viata intregului univers.Corpul nostru astral contine circa 4x10²¹ (4.000.000.000.000.000.000.000) electroni. Oamenii nostri de stiinta, doar acum vor descoperi, ca electrozii din corpul astral, au o capacitate de memorie uriasa, si contin informatii ,si inteligenta, care este responsabil pentru toate functiile corpului si constiintei noastre, inclusiv pentru toate procesele de vindecare. Deci ,corpul astral suntem de fapt „noi insine”. Explicand prin cuvintele de specialitate ale calculatorului, corpul nostru este hardware-ul, echipat cu senzori, receptori, emitatori si conductori, in timp ce electronii din corpul astral sunt software-ul, RAM (memoria), HDD (unitate de stocare a datelor), precum si constiinta si liberul arbitru a indrumatorului, care ne spune, ce sa fie (facem).
Corpurile noastre fizice sunt imperfecte sau se imbolnavesc, pentru ca inca nu ne-am dezvoltat la un nivel al constiintei de unde sa le putem construi si gestiona mai bine.
Scopul final este sa fim in stare, in mod constient, sa coordonam (controlam) activitatea fiecarei celule din corpul fizic, concret , sa fim capabili sa le regeneram (intineri) la vointa noastra. La acest nivel , vom fi vesnic tineri , si doar de noi va depinde cand si cum dorim sa ne schimbam corpul fizic. In plus, putem decide in orice moment daca ramanem in corpul nostru fizic (care este un fel de instrument de care avem nevoie pentru a ajuta alte persoane) sau sa ne alaturam SURSEI, in corpul nostru astral.
Imagineaza-ti bucuria si distractia, ce le poti atinge asa. 
Aceasta este realitatea.
Numai 2 lucruri sunt care pot deteriora informatiile stocate in corpul astral si care afecteaza viitoarele vieti: drogurile si zgomotul puternic.
 Experimenteaza cu vizualizarea corpului astral: apropie-ti cele 2 aratatoare, aproape sa se atinga , de preferat pe un fundal intunecat, mat. Un fundal negru e potrivit. Uita-te intre si in jurul degetelor, si vei observa , cum fundalul este mai luminos in jurul degetelor. Acest lucru se datoreaza halou-lui albastrui, translucid si usor luminos, care este parte a corpului astral. Cand iti atingi degetele este ca si cum ai scurtcircuita un circuit electric, ceea ce face mai vizibil corpul astral. Acesta uramareste indeaproape forma trupului tau. La unii oameni corpul astral este destul de puternic si luminos, si se intinde cam la 10mm in jurul corpului fizic. 
De obicei, media este de 2-4mm.

Inaltarea constiintei

La urmatorul nivel superior de constiinta, corpul nostru astral se conecteaza la mult mai puternica si mai inteligenta „Constiinta Superioara” sau „Sinele Superior” la care ajung impresiile noastre adunate de pe pamant si care stocheaza experientele acumulate din vietile noastre.
Aceasta conectare este bine documentata si in stiinta medicala.
Este vorba despre un „tunel” foarte zgomotos, care se conecteaza cu o lumina foarte puternica („la Sinele Superior”.
Cand murim, corpul nostru astral (care suntem de fapt „noi insine”) trece prin acest tunel si odata ajunsi in lumina, ajungem la fericirea perfecta si la o intelegere deplina a lucrurilor.
Aceasta poarta luminoasa, la esenta „Sinelui Superior”.
Foarte multi oameni, aflati in „moarte clinica” au povestit in detaliu despre aceasta relatie.
Experienta este atat de adanca, profunda, uimitoare si diferita de viata noastra de fiecare zi, incat le uitam la intoarcere, ca si visele noastre.
In total sunt 9 categorii ale „Sinelui Superior”, care, cum inaintam, devin si mai luminoase si mai puternice, decat precedentul.
Lumina „Sinelui Superior” si vocea „tunelul” care ne conduce acolo, multe scrieri spirituale antice au amintit ca la „Lumina si Glasul Creatiei”.
Cei mai emeriti fizicieni sunt de acord ca in Universul nostru totul consta din vibratie.
Scopul final a meditatiei si exercitiilor de yoga este , ca, inca in viata actuala, sa atingem constient lumina si fericirea (nirvana,samandhi).
Daca reusesti sa atingi „constiinta mai inalta” de mai multe ori in timpul vietii, chiar si numai pentru cateva secunde, „Te Luminezi”.
Incepi sa intelegi niste lucruri pe care pana acum nu ai fost in stare sa le pricepi.
De multe ori, dupa ce ai intrat in contact cu „Sinele Superior”,vechiul mod de viata nu mai corespunde noului „EU”.
Urmarirea obiceiurile altor oameni, ritualurile, traditiile , stilul lor de viata, isi pierd sensul, la fel si atasamentul fata de lucrurile materiale.
TE LUMINEZI SPIRITUAL.


Dumnezeul sa ne binecuvanteze!

Niciun comentariu: