Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


duminică, 29 aprilie 2012

5D - Cine este pregatit sa mearga pe drumul catre Acasa?



Cine este gata sa mearga pe drumul catre acasa?


Cu totii stim ca Pamantul isi urmeaza destinul si se inalta in D5 (mai multe detalii cititi in : http://spirituminfinitum.blogspot.com/2012/02/2012-ce-inseamna-ca-3-dimensiune-va.html
Acum este timpul sa incepem lucrul in forta la progresul nostru  spiritual.Aceasta fereastra de oportunitate se inchide  si  este  imperativ pentru cei care doresc sa faca tranzitia sa decida daca doresc sa faca parte din ascensiunea Pamantului la 5D sau sa ramana in aceasta realitate tridimensionala, incarcata de nesiguranta,frica. In fiecare clipa, avem posibilitatea de a ne sincroniza mintile si corpurile noastre, prin intentie, rugaciune si meditatie, la sursa abundenta de energie cosmica , care ne ajuta in aceasta transformare
 Fiecare Lightworker (Lucrator de Lumina) spera si doreste ca intreaga planeta va face aceasta transformare, dar negativitatea,frica, nesiguranta,ura , nu  poate  coexista  cu  pacea,  iubirea si fericirea a nivelului planetei Pamant in 5D. 
Imaginati-va daca toti am trece acum la nivelul 5D. In cazul in care manifestam ganduri egale, atunci ce se va intampla cu persoana care traieste in frica? Gandurile lui / ei s-ar manifesta imediat in special in frica, creand in esenta un iad.
Asta ne conduce la intrebarea, "De ce oamenii vor ramane in urma?"


De ce oameni vor ramane in urma?       
1.      Unii oameni nu se armonizeaza spiritual cu vibratie planetei Mama.Intreaga planeta este in ton cu o vibratie specifica si frecventa. Asemanator este si modul in care animalele stiu cand e timpul sa migreze. Vibratiile Pamantului nostru se schimba zilnic, din ce in ce mai multa energie de la sursa noastra cosmica se indreapta spre noi in valuri abundente.   
 Uita-te la spiritualitate ca la un eveniment a unei echipe sportive. Atunci cand fiecare individ face toate eforturile necesare de a contribui la reusita echipei, vor castiga. Acest joc este foarte simplu. Sti, in subconstientul (sufletul) tau, ca am castigat deja aceasta lupta, si te concentrezi pentru a face un eveniment de spiritualitate zi de zi prin meditatie, rugaciune, intentie, iubire neconditionata,constiinta la nivel mondial (si universal) si trasatura caracteristica de a fi bun,amabil,dragut,binevoitor, natural, prietenos,ingaduitor,drept,iertator,cordial,sincer cu ceilalti. 
De aici incepe, dragi prieteni!
2.      Unii oameni traiesc in frica.
Avem doua emotii de baza: iubirea si frica. Daca ne traim vietile in frica, atunci suntem incapabili de a iubi cu adevarat pe noi insine si pe ceilalti. Cei de la putere stiu acest lucru si utilizeaza frica in avantajul lor. In schimb,putem folosi iubirea in avantajul nostru! Vezi mitingurile de pace din anii 1960 dn timpul epocii "a face dragoste, nu razboi" . In cele din urma, trupele din Vietnam si-au depus  armele ,spunand « masina de razboi se opreste aici ".Fara soldati nu exista nici un razboi. Acest tip de constiinta bazat pe iubire  castiga  impotriva fricii de fiecare data!

3.      Unii oameni pun o valoare mare pe bani.
Intrebare: Care este scopul adevarat al banilor?
Raspuns: Pentru a ne controla in timp ce traim in aceasta societate de sclavi.
Nu este nevoie de bani in Epoca de Aur unde exista abundenta pentru toti. 
De aceea, vom vedea un colaps al  sistemelor bancare,  chiar  acum,cand Rezervele Federale s-au inecat in ajutorarea bancilor. Cu milioane de galaxii in Universul nostru, suntem, probabil, SINGURA planeta, care este controlata de BANI !

Cele mai bogate organizaţii de pe planeta sunt institutiile religioase.
Ei au suficient pentru a hrani, imbraca si adaposti fiecare persoana de pe planeta,cu toate acestea cer oamenilor zeciuiala,10-20% din economiile lor. Ce este in neregula cu aceasta imagine? Pentru cei care nu si-au inceput calatoria lor spirituala, acesta este un loc bun pentru a incepe!

4.      Unii oameni pun o valoare mare pe materialism.
Oamenii care sunt materialisti sunt in imposibilitatea de a da drumul ego-ului lor si nu pot transcende la o vibratie mai inalta. De aceea, cei de la putere incearca sa ne tina in frica pentru ca atunci cand ne temem, nu putem iubi si a iubi  este  baza  fundamentala  pentru aceasta tranzitie. Materialismul nu are loc pe Pamantul 5-D, deci, daca credeti ca viata consta prin a detine o  rochie  Vera  Wang  sau o pereche de pantofi de baschet 250$, atunci s-ar putea sa ramaneti in urma. Apoi, va puteti bucura de posesiunile dvs. materiale pe Pamantul 3D, veti continua sa lucrati pentru banii care va permit sa cumparati aceste produse. Alegerea este a voastra. 

5.      Unii oameni sunt lacomi.
La fel ca cei materialisti, vibratiile oamenilor care sunt lacomi nu vor functiona bine in Epoca de Aur si vor ramane in urma. Vietile noastre sunt individuale, totusi oamenii nu isi dau seama inca cat de mult contribuie la constiinta globala! Cei lacomi,trimit un val de energie negativa, care se va reflecta asupra refuzului lor in Epoca de Aur. Daca acest lucru alegi, atunci nu te mira ca vei ramane in 3D.

6.      Unor oameni le place controlul
Spiritualitatea este, intr-adevar, un efort individual, care contribuie la constiinta globala, care, la randul sau,consolideaza Multimea lui Mandelbrot (
http://ro.wikipedia.org/wiki/Mul%C8%9Bimea_lui_Mandelbrot) care creeaza realitatea noastraDaca dorinta lor este de a controla alte persoane, prin manipulare, atunci vor continua sa aiba un loc de munca rezervat in 3-D pana cand vor invata aceasta lectie. In 5D, nu o sa fie o persoana anume care spune,"asa va fi". Aceasta este o manifestare cumulativa care este creat printr-un efort de grup de intentie, gandire si rugaciune,asa ca, daca crezi ca vei fi seful in 5D, atunci vei pierde precis barca.


7.      Unii oameni cred ca lumea se invarte in jurul lorAceasta este una din profetiile mayase din Popol Vuh care s-a adeverit (Seven Macaw). Ego-urile noastre au fost pompate in sus atat de mult incat multi oameni cred ca totul se invarte in jurul lor. Nu este, este vorba despre noi !

8.      Unii oameni nu practica in mod constient iubirea neconditionata fata de semeni
Cat de greu este sa zambesti la cineva sau de a deschide usa pentru persoanele in varsta (sau oricui pentru care conteaza!)? Daca am iubi pe toti la fel de mult precum isi iubesc cainii pe stapanii lor, aceasta lume ar fi un loc mult mai bun. In 5D, toti vor fi buni prieteni prin dragoste neconditionata.

9.      Unii oameni au in mod constant ganduri negative. Asa cum am invatat in Legea atractiei, gandurile vor  deveni  manifestari. Acest lucru devine din ce in ce mai usor in 2012. Cu alte cuvinte, ceea ce credem, se va manifesta. Daca o persoana gandeste negativ, atunci vor crea "Iadul" in propria lor minte. Oamenii cu aceasta vibratie nu poate exista in epoca de aur si vor fi lasati in urma.

10.      Unii oameni sunt prinsi in interiorul cutiei.
Ne-am nascut cu toate raspunsurile de care avem vreodata  nevoie.  Din momentul in care medicul asista nasterea unui  copil,copilul invata frica atunci cand el sau ea este lovit pe fund. Sistemele noastre de invatamant plaseaza procesele noastre de gandire in interiorul cutiei si aceasta mentalitate este continuata dupa ce vom intra in campul muncii.V-ati intrebat vreodata, "De ce trebuie sa lucram?" Pentru a castiga bani??? Dar daca banii nu mai  exista?  Ce tip de "munca" vom face intr-o societate pasnica, coexistenta? Am fost invatati ca avem nevoie de bani si trebuie sa  lucram,  dar  majoritatea banilor castigati din greu merg la cele 13 descendente rasiale care  controleaza  "regula" acestei  planete.
Puteti continua sa urmati turma si sa ramaneti cu acesta descendenta rasiala sau sa incepi calatoria ta spirituala chiar acum! Aceasta fereastra de oportunitate nu va ramane deschisa pentru mult timp.Viata noastra in 3D este totul despre deciziile pe care le facem si de modul in care aceste decizii ne afecteaza viata noastra de zi cu zi. Sa recunoastem, cu totii stim pe cineva care pare sa se bucure de a fi nefericit asa ca este bine daca aceasta persoana decide sa piarda aceasta oportunitatea si doreste sa existe mai departe in 3D..

Nu va faceti griji in privinta celor rai sau corupti. Vibratiile lor ii vor tine blocate in aceasta realitate.Rautatea si intunericul lor este de fapt necesar pentru a trezi oamenii la destinatia lor spirituala. Nu te-ai intrupat (incarnat) pentru a deveni prosper si bogat. Esti aici pentru a face o diferenta pe aceasta planeta si de a asista la Epoca de Aur.Inainte de a fi fost de acord sa vii aici, stiai ca poti face o diferenta in aceasta lume si ca nu vei urma turma.
Daca esti trezit la acest moment, viata este cu adevarat frumoasa.  Daca nu aveti responsabilitati in prezent, inclusiv competenta"de guvernare,conducere" pe aceasta planeta, exista inca posibilitatea de a face aceasta tranzitie, dar fereastra se inchide putin cate putin in fiecare zi.

Cine este gata sa mearga pe drumul catre acasa?



link : http://www.in5d.com/ready-for-5d-earth.html






Un comentariu:

Anonim spunea...

eu cred ca nu ma incadrez in nimic de acolo de sus... asa ca voi ramanea in 3D...

P.S. : Imi place articolul. :)