Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


marți, 15 mai 2012

Sunt o entitate cosmica – Omul nou pe planeta Pamant


Multumesc prietenului meu drag, Armand Sadhoe , pentru permisiunea de a traduce din raportul lui « Sunt o entitate cosmica – Omul nou pe planeta Pamant ».

Pe scurt despre autor :
M-am nascut intr-o societate multi-culturala,in padurile tropicale din America de Sud, ca cel mai mare fiu si nepot al unor vindecatori si exploratori spirituali.
Deci, propriile mele abilitati paranormale mi-au oferit informatii interminabile despre viata pamanteasca si omenire, de asemenea am crescut cu invataturile tuturor religiilor majore, culturi si intelepciune ezoterica.

La varsta de 16 ani (limba materna fiind olandeza), am putut citi si scrie in urdu, araba si hindi, alaturi de cateva alte limbi din Vest si Est, practic arte martiale, yoga, mai multe tipuri de meditatie si auto-hipnoza pentru a descoperi limitele mintii si a corpului uman.
Totusi mi-a luat mult timp,60 in 2012, sa explorez si in final sa verbalizez intuitiile,descoperirile,perspectivele cu care m-am nascut, intr-un mod in care fiecare cititor se poate raporta cu usurinta.

Sunt convins ca aceste Noi Informatii Revolutionare au fost destinate sa fie dezvaluite in aceasta perioada a Schimbarii accelerate cu care ne confruntam.

Trezirea accelerata a Omenirii acum nu include numai sa devii constient de Realitate in toate aceste frecvente si vibratii, detalii si functionalitati valoroase, Trezirea inseamna mai mult : activarea si utilizarea Abilitatilor Interne cu care fiecare om se naste.

A.S.

Transformare personala, Trezire, Ascensiune
Sunt o entitate cosmica – Omul nou pe planeta Pamant


"Oriunde merg, merg cu Dumnezeu.
Exprim cea mai profunda recunostinta Consiliului Cosmic al Inteleptilor si tuturor Ingerilor pazitori, care ,ca si entitati umane si cosmice, au fost, si inca mai sunt, cei mai dragi suporteri, Ghidurilor si Mentorilor Interiori din timpul sederii mele pe aceasta planeta,Pamant."
Va multumesc tuturor ! A.S.

Zorii Epocii de Aur

Trezeste-te copilul meu,trezeste-te,
In spatele orizontului
Un nou Soare se naste.
Abandoneaza iluzia mintii
Care te-a tinut in lanturi atat de mult timp.
Trezeste-te copilul meu, elibereaza-te acum
Din somnul tau paralizant al epocii vechi de apatie.
Trezeste-te !
Cu fiecare respiratie o noua lumina a constiintei transcede
Si creste pe cerul vietii vesnice.
Uite, mai sus si mai inalt.
Trezeste-te ! O copilul meu, trezeste-te !
Nu lasa aceasta poarta de acces sa se piarda pentru tine !
Trezeste-te ! Ne vom intoarce la realitate !
 *TheWriter*

In aceste timpuri provocatoare de transformari accelerate globale la toate nivelurile de constientizare a societatii umane si a persoanelor din ce in ce mai constienti de abilitatile lor interioare, de a co-crea o lume mai buna pentru toata lumea, este o onoare pentru mi se prezint in acest prim raport despre expeditia mea, observatiile si examinarile despre aceasta planeta vie, Pamant.
Libertatea poate fi celebrata numai atunci cand alegerile se pot face si cand exista spatii pentru co-creare.
Eu sincer sper ca acest raport sa fie utila pentru tine, sa pasesti individual in urmatoarele etape ale Constiintei Globale in cazul in care vei gasi Poarta spre Epoca de Aur.
Unitatea este una dintre vibratiile de Iubire si un generator de sinergie.Intr-un moment de tacere, vizualizeaza puterea si posibiliatile Umanitatii Unite, toate conectate de la inima la inima. In timp ce randurile din fata ale omenirii intra deja in constientizarea de a  fi un participant al Unitatii Globale, realitatea infloritoare pentru noul om de pe Pamant este :
« Suntem pe deplin constienti de sine, entitati cosmice ambalate pentru urmatorul nostru pas, acum stand in fata Portii Epocii de Aur.
Da, pe valuri de evolutie cosmica, fiecare om este pe punctul de a-si trezi abilitatile interioare ,cu care fiecare om se naste, si sa co-creeze Epoca de Aur , deconectandu-si mintea de « legaturile firelor » din trecut, si pasind in AICI si ACUM.
Pentru a face saltul dintr-o epoca expirata in epoca de aur al umanitatii, e nevoie de alegerea ta individuala si de efort personal, pentru ca nimeni nu poate realiza acest lucru pentru tine.
Legea cosmica, cunoscut sub numele de « libertatea de a alege »(liberul arbitru), va preveni intotdeuna orice amestec din afara.

Cum sa reintrii in gratia Naturii

Pentru a te reconecta cu evolutia energiei cosmice si cu armonia universului, prima oara trebuie sa recunosti si sa controlezi dinamica corpului, cu creierele si mintile active in interiorul frecventelor, vibratiilor trezirii transcedentale.
Aceasta e numita Trezirea – devenind constient de fiecare aspect al Realitatii, cu toate dinamicile si frecventele in care noi, cu constiinta umana, participam in fiecare moment.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Fiecare inspiratie poate deveni in Nou Inceput. Doar trebuie sa alegi urmatorul pas si sa te gandesti atent care este de fapt scopul tau pe Pamant. Atunci toate abilitatile native se vor activa si dezvolta si le vei putea utiliza.
Trezind Era de Aur

Stim ca am trait inainte sa intram in aceasta lume,
Stim ca vom calatori dupa ce vom pleca de aici,
Aceasta implicare a corpului si aceasta realitate densa,
Dar nu putem admite ca suntem entitati cosmice ?
De ce nu ?
Din cauza ca inca nu suntem constienti de
Cosmosul nostru, abilitatile noastre si cum
Le putem noi folosi in viata de zi cu zi.
 *TheWriter*

Trezirea accelerata a omenirii catre cosmic, cu abilitatile native, nu doar ca include fiecare persoana in a deveni constient de Realitatea in toate vibratiile ei, detalii si functii valoroase, dar cu cat evoluam mai mult, cu atat activarea si utilizarea abilitatilor native se vor dezvolta.
Esti pregatit sa treci portile de cristal in Era de Aur ?
Daca da, comtempleaza cu mine peste subiectele pe care le voi mentiona de acum incolo.

Ce este : a fi om ?

*TheWriter* : »Un om este o entitate cosmica suverana care este in prezent « nascut » pe Pamant intr—un corp organic genetic evoluat, cu creier, minte si simturi care pot fi folosite. Ca om ,entitatea cosmica, este un barbat sau o femeie si e aici pentru o sedere sigura cu un scop specific altruist  pe care trebuie sa il indeplineasca.
Scopul principal este de a decodifica Constiinta Cosmica intr-o fluiditate de constientizare-cosmica care poate fi utilizata pentru a transcede in continuare ca o entitatea cosmica. Cu acest corp organic, fiecare entitate cosmica, acum ca oameni, are puterea de a adauga abilitatile native,prin efort si sinergia unita pentru o transcenderea in continuare a abilitatilor cosmice,acum interioare. »

Urmatorul pas este,cum s-a mentionat mai devreme, este o alegere departe de orice persoana,chiar si pentru tine ; pentru a deveni un co-creator activ a unei lumi mai bune AICI si ACUM pentru fiecare persoana intrebarea este sa stai intr-o societate inrobita si confuza, victimizat de lacomia inumana pentru obtinerea luxului si a puterii de scurta durata. Fiecare persoana poate indeplini tranzitia catre o constientizare eliberata de la cateva saptamani, luni sau ani, timpul de pe pamant oricum nu conteaza daca vorbim despre crestere cosmica si transcendentare, dar cu cat faci alegerea mai rapida cu atat vei fi mai in echilibru cu armonia universala, cu atat este mai bine pentru tine, pentru mine si pentru toata lumea conectata cu tine, acum si pentru toate generatiile care vor veni.
Doar tine minte ca de indata ce ti-ai facut alegerea in timpul sederii tale aici, in fata Portii de Aur, tu vei fi stimulat anume in aceasta directie.Timpul pentru aceste schimbari preconizate a sosit !

Esti pregatit pentru urmatorul pas ?

In aceste rapoarte voi incerca sa elaborez cat mai detailat  despre experientele si explorari de abilitate. Sper ca toti cititorii vor recunoaste cateva indicatii cu care sa rezoneze in actuala frecventa,care este deja « trezire » , in timp ce citesti in cautarea unor puncte de conectare.

Aceste rapoarte vor de fapt sa te incurajeze sa sapi mai adanc in potentialele tale de entitate cosmica, care sta acum pe scarile Portii de Aur care deja este deschisa.
Dar nu te astepta ca aceste rapoarte sa fie cumva niste solutii miraculoase instantanee.
Pentru fiecare intrebare pusa in mintea ta ar trebui sa faci in asa fel incat sa gasesti cuvantul cel mai potrivit care te ajuta sa te conectezi cu perceptiile tale noi.
Fiecare dintre noi are potentiale individuale, drumul propriu cosmic si directia de urmat prin universuri ale constiintei, chiar daca aceasta se afla in acelasi Intreg de Constientizare. Orice informatie  si cai de ghidare pe care le poti recunoaste in mod clar, ar trebuie sa te conecteze cu experientele personale  si cu potentialele energetice pe care le ai.

Acum activeaza-ti gandirea-critica a mintii si nu ignora nici o intrebare care iti apare in minte ; claritatea optima in constiinta ta activa este necesara pentru a stinge fiecare teama si indoialasi de a stabili o incredere de nezdruncinat de a continua pe calea ta personala, si, mai important, de a evolua. In acest timp si spatiu de turbulente cosmice suntem aici pentru a realiza armonia globala, fundatia pentru pace si prosperitate, pentru toate generatiile care vor veni.


Cele 12 abilitati naturale are entitatii cosmice

In urmatoarea lista voi rezuma pe scurt primul set de abilitati de baza interioare pe care le-am explorat ca instrumente in cufarul cu comori Cosmice cu care fiecare dintre noi se naste. Activarea acestui prim set de  “instrumente de receptionare” este necesara  pentru a permite colectarea unor game largi de informatii . Dupa cum stiti, a avea informatii adecvate este o nevoie de baza pentru orice fel de contemplatii si planificari. Aceste intrumente cosmice pe care le cunoastem ca pe abilitati paranormale sau spirituale vor deveni activate in mod natural de indata ce vom ajunge la maturitatea noastra spirituala si incepem sa ne trezim ca o entitate cosmica pe aceasta planeta Pamant. Asa cum am scris mai devreme, putem compara viata pamanteasca cu participarea la doua colegii cosmice in acelasi timp. In primul rand  avem nevoie pentru a ne pastra inima, mintea deschisa pentru a transcedenta natural la straturile profunde a simturilor noastre, si o data constienti de acestea, sinergizarea transformarilor corpului, simturilor, creierului si mintii active.

 Intr-un mod naturala, noi oricum primim prin curgerile de transcedenta evolutiva, transformarile continue in timpul nostru, locuri si spatii, cu fiecare respiratie sau pas, mai multe abilitati cosmice pe care sa le practicam in cadrul acestui organism uman. Cu senzori evoluate si dispozitive, creierul, mintea si inima, acest corp organic lucreaza  acum ca cel mai sofisticat receptor/transmitator,decodor/codificator,  transformator, laborator, biblioteca, etc.

Pentru a folosi toate aceste abilitati trebuie sa iesim din coconul nostru limitat si sa permitem naturii sa ne modeleze impulsurile interioare si dinamica in modul cel mai echilibrat cosmic. Acesta e alegerea pe care trebuie sa o facem, foarte bine pregatiti si gata pentru urmatorul pas al transcendentei noastre. Ce stim noi ca fenomen spiritual si paranormal  sunt abilitatile noastre naturale  pe aceasta planeta Pamant.  Acum totul depinde de fiecare in parte  de cum ne deconectam de toate ‘cablurile’ din trecut si toate invataturile vechi, expirate, si sa ne mutam urmatorului pas  catre Portile Erei de Aur care este in fata noastra. Mai tarziu voi elabora cateva atributii entiatii cosmice, conditiile si practici de care avem nevoie pt acestea. Momentan voi prezenta o lista scurta ca parte a introducerii bazele abilitatilor noastre interioare pe care le caram in inima comorii cosmice, si nu ma pot opri din repetare, inima comorii cosmice este in fiecare dintre noi si ne-am nascut cu ea pe Pamant.
  1. Perceptia super senzoriala
  Perceptia super senzoriala este abilitatea de a localiza, receptiona si recunoaste informatiile  primite de dincolo de cele 5 abilitati sau simturi cunoscute de organele noastre senzoriale. Exemplu :
campuri electro-magnetice , vibratiile Pamantului, frecvente si radiatii, de asemenea controlul telecomenzilor, telefoamelor mobile, care sunt dincolo de perceptia abilitatilor noastre comune.
Deasemenea radiatii, vibratiile si chiar frecventele incetarii activitatii inimii, sanatate, emotiile/sentimentele altor oameni din apropriere sau chiar de la distante lungi.

  1. Previziunea
Previziunea se bazeaza pe o combinatie de intuitie si informatie memorata. Acest lucru poate fi practicat de exemplu cu astrologia, tarot, numerologia, etc.

  1. Simpatie »empatie »telepatie
Telepatic, schimbul de informatii incepe atunci cand frecvente comuna intre inimile conectate este activata. Simtind caracterul ascuns si personalitatea dezvoltata a persoanei conectate (aflata in legatura) cu acuratete este un bun indiciu ca conexiunea este clara, buna.

  1. Clarviziunea
Clarviziunea este vizionarea imaginilor care sunt dincolo de vederea fizica. Acest lucru poate fi realizat pe mai multe domenii si in mai multe modalitati.

  1. Clarauzul
Clarauzul este simtul sunetelor/vocilor care sunt dincolo de audierea noastra fizica, de ex de la Ingeri, fantome sau spirite care sunt in lumi mai putini dense. Personal am comunicat toata viata mea cu Ingerii Pazitori si Ghizii care m-au insotit pe Pamant si sunt mereu in jurul meu, deci pt mine aceasta conectare ‘paranormala’  este cea mai usoara pt fiecare pt a decoda si intelege, sau chiar sa ‘aud’ in mod clar.

6.Psiho-sensibilitate

Psiho-sensibilitate este abilitatea de a ‘citi’ informatii despre cineva tinand un lucru a acelei persoane, de exemplu o fotografie, batista, s.a. Conectarea si comunicarea telepatica cu o persoana este , atunci cand ai un obiect de la el/ea, deasemenea este o alta posibilitate.

7.Post-cunoastere

Post-cunoasterea este abilitatea de a vizualiza un eveniment dupa ce s-a intamplat, un fel de rechemare sau « de a merge inapoi in timp » pentru a asista si decoda informatii despre ceva care s-a intamplat mai devreme in timp.

8.Memoria fotografica sau memorie senzoriala controlata

Memoria fotografica este abilitatea pe care eu o numesc, memorizarea flash. Aceastea este posibilitatea de a viziona o scena, pagina dintr-o carte, din ziar s.a., doar printr-o scurta privire, ca orice aparat de fotografiat care face poze, si dupaia recheama imaginea, textele etc., exact pentru a descrie si de a examina fiecare detaliu. De fapt este o necesitate de a fi calificati cu aceast comun « instrument » pentru a putea utiliza abilitatile noastre native mentionate anterior.

9.Telekinezia

Ceea ce este cunoscut sub numele de telekinezie si capacitatea de a muta si manipula materia fara nici un contact fizic, nu este o abilitate a mintii, cum, in general, se presupune.

10.Iesiri in afara corpului

Deasemenea cunoscut ca si OBE (out of body experiences), fenomenul iesirii in afara corpului, cunoscut si sub numele de experienta in pragul mortii; se efectueaza prin parasirea corpului organic pentru a strange informatii de oriunde de pe Pamant, de exemplu, vizitarea familei, prieten sau ruda ; in general persoana observata sau oamenii nu sunt constienti de prezenta ta in aceste circumstante. Dar cand OBE se efectueaza intr-o ‘frecventa inalta’, cand cineva e pe punctul de a muri si isi viziteaza membrii familiei, atunci persoana care performeaza poate aparea ca si cum ar fi fizic acolo si poate chiar primi sau sa dea mesaje clare care sunt primite ca si cuvinte rostite. Deci este o interactiune dintre lumea fizica si realitatile non-fizice ale vietii.

11a. Observatii Cosmice

Efectuarea observatiilor cosmice este abilitatea de a explora universuri pe care le cunoastem ca « spatiu exterior » si inregistrarea faptelor,situatiilor grele, tari. Sumerienii din antichitate sunt foarte bine cunoscuti pentru cartografierea constelatiilor Cai Lactee si dincolo de aceasta.

11b. Calatoria Cosmica

Calatoria Cosmica este abilitatea de a explora universuri mai putin dense,pe care le cunoastem ca si « spirite de lumi » in timp ce stam pe deplin constienti si in contact cu creierul,care simultan decodeaza si inregistreaza informatiile colectate.

12. Intrarea in Constiinta Cosmica

Constiinta cosmica este « baza de date », a toate si orice exista, al tuturor informatiilor , cunoscut exploratorilor spirituali sub numele de « Cartea Eternitatii ». Ceea ce se memoreaza in Scrierile Akasha sunt mai multe sectiuni in baza de date. Fiecare din aceste sectiuni are o intrare « diferita » care este conectata cu simturile corpurilor. Putem intra ca si entitati cosmice trezite Ca o entitate cosmica trezite ,citi, decoda si chiar si studia orice informatie in timp ce suntem conectati la corpul uman organic. De fapt facem asta destul de des in visele noastre si chiar in timpul activitatilor noatre de zi cu zi, « clipand intermitent » prin universuri si explorand Constiinte pentru informatii noi sau necesare. Aceasta e un obicei natural pentru noi ca si entitati cosmice sau « spirite » dupa cate stim pana acum ca suntem. Principala limitare este ca creierul (ego) nu este « inchis », iar mintea nu este suficient de instruita si calificata pentru a decoda infomatia instantaneu. Creierele organice nu sunt inca « pornite »  pentru acest nivel de prelucrare si procesare si ca atare, nu este pregatit pentru a decoda informatiile percepute imediat si suficient de bun pentru a contempla si memoriza pentru perioade mai lungi. Deci aceste vizite si observatii intra in memoria scurta ca niste vise simbolice si in cateva secunde deja sunt sterse, le uitam. Totusi, daca ne antrenam , cateodata ne intoarcem cu destule informatii si le traducem prin simturile noastre si chiar decoda destul de clar pentru noi insine.

Table of Contents
Chapter 00: Foreword
Chapter 01: The 12 natural abilities
Chapter 02: My adventure to this point
Chapter 03: Heading for the Light
Chapter 04: The Creation
Chapter 05: The Human-body
Chapter 06: The Brains; hardware of the Mind
Chapter 07: DNA; The Cosmic-code to crack
Chapter 08: Entering Reality
Chapter 09: New Perspectives
Chapter 10: The 2 Cosmic Colleges on Earth
Chapter 11: The faces of a Human
Chapter 12: Résumé; Preparing for the Golden Age

This eBook is licensed for your personal enjoyment only and may not be copied, printed or given away to other people. Your support is much appreciated and needed.

This Report is written on behalf of our 
United Humanity Movement
to co-create a healing and protective'World Wide Grid 
of Connected Hearts around this living planet Earth.



As eBook this Report is available to purchase in any format for e-Readers at :

This book is also available in print at:

























Niciun comentariu: