Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


duminică, 1 iulie 2012

2012 - Sfarsitul sau Inceputul - prima parte


Publicat in mai 2009
Special Channel: Suvahini ,este o domnisoara foarte tanara, meditatiile activandu-i cele 12 abilitati, ea poate comunica cu usurinta cu Centura Fotonica, la fel cum comunica cu Fiintele de Lumina din planul astral.
Channel and Guide:
Guruji Krishnananda, a dezvoltat Dhyana Yoga si a predat Meditatia si a furnizat indrumare spirituala miilor de oameni. Fuge de publicitate ,incurajeaza doar pe cei care cauta cu sinceritate orientarea spirituala. Autor al mai multor carti importante despre spiritualitate, cum ar fi « cum sa meditam », « Cunoasterea canalizata de catre Ingeri », faimoasa lui carte « Doorways to Light » a fost considerata ca fiind cea mai importanta carte dupa « Autobiografia unui Yoghin » scris de Paramahamsa Yogananda.

Fiintele de Lumina  sunt cele mai mari suflete in acesta Creatie. Ei sunt Maistrii invizibili care executa Planul Divin si ghideaza fiecare creatura sa-si indeplineasca scopul sau de viata. Ei au imense capacitati de a primi, detine si raspindi Cunoastere si Intelepciune.
Fiecare suflet are potentialul de a deveni o Fiinta de Lumina. Exista multe Fiinte de Lumina in aceasta Creatie. Multe dintre ele sunt in Consiliul Cosmic al Inteleptilor, cunoscuti sub numele de Ierarhie sau  Cei Sapte Intelepti, care sunt responsabili de acest pamant. Ei monitorizeaza toate evenimentele majore care au loc pe acest pamant si ghideaza toate fiintele umane de a atinge scopul lor individual si colectiv. Umilinta, Iubirea Neconditionata si Intelepciunea Lor sunt dincolo de intelegerea noastra.

Suntem la rascrucea cea mai importanta din calea umanitatii. Crucial deoarece aceasta este timpul marilor schimbari. Fiintele de Lumina joaca rolul cel mai important in aceste vremuri ghidandu-ne prin aceste schimbari. Ei sunt in asteptare pentru a ajuta fiecare individ de a naviga prin aceste vremuri incercate si sa duca o viata plina de pace si bucurie. In situatia actuala (nu uitati, a fost scris in 2008, in plin boom economic) , posibilitatea lumii noastre de a fi liber de suferinta si distrugere, poate parea exagerata. Fiintele de Lumina spun ca daca fiecare persoana de pe acest pamant vrea pace, atunci toata suferinta se va termina intr-o clipa. Pentru a incepe acest proces, ei au lansat o Miscare in care oricine poate si ar trebui sa participe. Detaliile acestei miscari sunt date la sfarsitul cartii.

Sunt multe fenomene care au loc pe Pamant si dincolo de ea  care sunt considerate a fi legate de anul 2012. Aceasta carte incearca sa sublinieze importanta anului 2012 prin explicarea unor fenomene. In acelasi timp, incearca sa raspunda la intrebari de genul, va sfarsi lumea cu adevarat sau este totul doar o farsa la nivel mondial. Pentru a intelege pe deplin unele fenomene care au loc, avem nevoie de cunoasterea profunda a stiintei, astronomiei, geologiei, etc. Deoarece aceasta carte are ca scop furnizarea de cunostinte autentice de mare importanta si relevanta pentru cat mai multi oameni , a fost scris  in concepte tehnice si termeni simpli, pe cat e posibil.

Interesant cum o mare parte a fenomenelor legate de anul 2012, sunt rar raportate in mass-media. Mass-media pare sa publice rapoarte numai care au sprijin stiintific, ceea ce inseamna fenomene explicate prin stiinta oficiala. Problema este ca multe din aceste fenomene nu pot fi explicate prin “stiinta”, deoarece, ele sunt dincolo de stiinta care a fost descoperita de catre om pana acuma. Este important sa se inteleaga faptul ca acest cadru a stiintei noastre poate incerca doar sa explice ceva care este detectabil omului si instrumentelor sale. Prin urmare, fenomenele care se afla in afara acestor cadre nu le putem spune ca sunt inexistente sau neadevarate. De exemplu, stiinta nu este in masura sa detecteze prezenta constiintei intr-o fiinta. Fiecare individ stie ca el/ sau ea este constient si nu are nevoie de vreo dovada.
Deasemenea, multe guverne previn « scurgerile » mass-mediei din raportarile fenomenelor de importanta globala, deoarece cei de la putere cred ca acest lucru poate provoca panica, ceea ce duce sigur la un colaps al pietei de valori, economiei, si in cele din urma, a guvernelor.
Aceasta carte incearca sa explice fenomenele cele mai importante si relevante, care sunt dincolo de stiinta sau sunt ignorate de catre comunitatea stiintifica. « Instrumentul » cheie utilizata aici este intuitia. Intuitia este vocea centrului nostru, sentimentul cel mai profund de sine si nu greseste niciodata. Prin intuitie, putem accesa o mai mare sursa de intelepciune. Este foarte important pentru fiecare individ sa-si dezvolte intuitia din cauza vremurilor foarte confuze prin care trecem, cand sunt atat de multi oameni care pretind a avea cunostinte autentice. Daca vom asculta intuitia noastra, vom cunoaste adevarul sau vom fi condusi spre adevar. Desi nu este recunoscut, intuitia a jucat un rol important in aproape toate descoperirile importante facute de stiinta moderna.
Aceasta carte nu incearca sa convinga pe oricine sau sa dovedeasca vreo teorie prin dovezi experimentale, dar ofera informatii din care adevarul poate fi dedus de catre cititor.  Fiintele avansate mentionate mai sus, exista intr-un domeniu care nu a fost inca detectat de stiinta. Aceste fiinte sau Maistri sunt cunoscute in occident ca si ingeri sau Sfinti, iar in est ca Rishis. Multi dintre ei au trait in corpuri fizice, ca si noi. Dupa ce si-au parasit corpurile, ei au ales sa continue sa serveasca sau sa ghideze fiintele umane pentru a reduce suferinta lor si a le ajuta sa traiasca o viata mai buna. Chiar daca multi dintre noi au uitat de ei, Maistri nu s-au oprit din lucru. Din moment ce nu-i putem percepe, ei ne ghideaza prin cateva canale care sunt capabile de a primi mesaje de la ei.(Un canal este unul care este capabil de a aduce in jos cunostinte de la o fiinta avansata, ca un Maistru sau de la Inteligenta Superioara, Dumnezeu). Este intr-adevar posibil pentru oricine cu o intuitie ascutita si daca este pur si dezinteresat sa intre in contact cu un astfel de Maistru pentru ghidare. Piatra de temelie a muncii studiului este legatura cu astfel de Maistri, care au validat  rezultatele si intelegerile. Cartea se bazeaza pe activitatea desfasurata a doua canale care sunt in legatura cu Maistri. Toate informatiile furnizate in aceasta carte au fost verificate de catre aceste doua canale. Primul dintre ele este Guruji Krishnananda, care a fost un canal al Maistrilor din 1982 si a adus in jos o cantitate imensa de cunostinte primite direct de la ei. Mare parte din aceasta cunoastere a fost publicat in forma de carti si articole. Al doilea canal este numit Suvahini de catre Maistri (in sanscrita Suvahini inseamna « canal bu n» . Deoarece acest canal doreste sa ramana anonim, datele ei personale nu vor fi prezentate aici. Ea are capacitatea uimitoare de a comunica cu Maistri, planete, stele, galaxii, campuri de energie, obiecte « neinsufletite », si asa mai departe. Informatiile canalizate de catre ea sunt clar indicate in aceasta carte si verificate de catre Guruji Krishnananda de asemenea. Toate punctele cheie mentionate in aceasta carte au fost verificate si confirmate de catre acestea in doar patru sesiuni de doua ore fiecare.
De asta trebuie sa intelegem ca aceasta carte nu este doar o compilatie a tuturor informatiilor anecdotice cu privire la 2012 disponibile pe internet si in alte parti.

Despre Ingeri si Lucratori de Lumina

Stiinta considera ca nasterea acestui univers este un accident si ca formarea de galaxii, stele, planete si de viata pe planete este guvernat de legile fizice si chimice. Adevarul este ca nu exista accidente in acest univers si dincolo de ea. Ingerii (Maistrii) au puteri inimaginabile si impreuna cu Lucratorii de Lumina au grija de creatie si de viata in intregul univers. Inteligenta Superioara, Sursa, Creatorul a toate, isi administreaza creatia prin ei.
Perceptia generala este ca aceasta lume care este plin de oameni intortocheati si corupti, va exista tot asa, ca vor trai mai departe prin exploatarea nevinovatilor si a pamantului.
Cand suntem prea plini de lipsa de speranta, trebuie sa realizam faptul ca anticii Maistri si Lucratorii de Lumina sunt constienti de situatie si ca ei lucreaza din greu sa puna capat nedreptatii si suferintei. In acest univers, Ingerii sunt asa de multi incat nu-i poti numara.
In prezent, o echipa de 144.000 de Fiinte de Lumina care traiesc pe acest pamant, lucreaza pentru bunastarea umanitatii, sub indrumarea Ierarhiei. In afara de acestia, exista multi alti Ingeri si Lucratori de Lumina care ii ajuta din aceasta lume si din lumi mai inalte  Ele  au acces la toata Cunoasterea necesara pentru toate varstele , de la Spiritual pana la Material si avand capacitati imense, ghideaza si gestioneaza toate pamanturile in toate galaxiile din acest univers. De fapt, aceasta lume a fost deja salvata, in tacere, de mai multe ori de la diversele calamitati produse de catre om. Ei au jucat un rol important in istoria acestei lumi chiar de la nasterea amoebei. In plus fata de capacitatile lor, Ingerii au o dragoste enorma, compasiune si empatie pentru toate fiintele si creaturile si incearca tot posibilul sa puna capat suferintei lor.

Structura cartii
Aceasta carte este scrisa in trei parti. Prima parte, in principal se ocupa de Centura Fotonica, deoarece este unul dintre fenomenele cele mai importante legate de 2012.
A doua parte se ocupa de toate fenomenele care se asteapta sa apara in jurul anului 2012, cum ar fi alinierea galactica si schimbarile Pamantului.
A treia parte, cea mai importanta, explica rolul nostru in toate aceste evenimente si contine instructiuni clare si tehnici care pot fi practicate de oricine pentru a naviga prin aceasta perioada interesanta si plina de evenimente. ( Eu ma tin de structura cartii si le voi prezenta separat din cauza volumului mare de informatii).

Centura Fotonica

Pamantul nostru, impreuna cu celelalte planete din sistemul nostru solar, orbiteaza in jurul Soarelui. Soarele se invarte in jurul unei stele si mai mari, Alcyone, cunoscut sub numele de Soarele Central. Soarele , pe orbita lui, prin spatiu, intalneste diverse domenii de energie. Astfel de domenii de energie sunt, uneori,emanatii de la stelele vecine. Aceste campuri de energie sunt non-fizice (subtile). Toata creatia este formata din energie, energia este formata din vibratii. Fiecare atom si fiecare particula sub-atomica este compus din energie. Fiecare planeta, stea si galaxie este formata din aceeasi energie si are, de asemenea, un camp de energie subtila in jurul ei care influenteaza alte planete si stele. Fiecare camp de energie are propria calitate si propriul efect. De exemplu, campul energetic a Lunii noastre ajunge pe Pamant si influenteaza toate creaturile de pe ea. In mod similar, Soarele si planetele din sistemul nostru solar ne influenteaza in moduri si grade diferite. Chiar si stelele indepartate ne influenteaza.

Ne apropiem in prezent de campul energetic a unei stele, cunoscut noua sub numele de Sirius. Acest camp energetic are mai multe nume, noi o cunoastem sub numele de Centura Fotonica. Sirius, Alcyone si Soarele nostru, impreuna, orbiteaza in jurul centrului galaxiei noastre, Calea Lactee.
 Energia Centurii Fotonice este de culoarea albastra. Energia ei este foarte subtila. Ea are inteligenta ca orice altceva in creatie. Are un nivel vibrational foarte inalt .Caracteristica frecventei ridicate conditioneaza o spiritualitate inalta. Centura Fotonica este gestionat si monitorizat de catre Consiliul Cosmic al Inteleptilor. O fiinta evoluat spiritual ca un Inger sau un Sfant este de un nivel vibrational foarte ridicat. Pe de alta parte, o persoana egoista si ingusta la minte ar avea un nivel foarte scazut vibrational. Implicatia acestui fapt este destul de simplu – cum ajungem mai aproape de Centura Fotonica, noi trebuie sa crestem nivelul nostru vibrational.
Cu alte cuvinte, avem nevoie sa evoluam spiritual la nivelul marilor Ingeri inainte de a intra Pamantul in Centura Fotonica.
Deci, unele din intrebarile evidente care vin in minte sunt, ce spun oamenii de stiinta despre Centura Fotonica ?  Cand vom intra in Centura Fotonica ? Am mai intrat inainte?
Ce se va intampla daca nu vom creste spiritual pana atunci?  Este intr-adevar posibil sa  crestem la nivelul Ingerilor ? Ce este cu cei care nu sunt constienti de acest lucru ?
Scopul acestei carti este de a raspunde la aceste intrebari si multe altele.

Timpul Intrarii
Deoarece Centura Fotonica este un domeniu foarte subtil de energie si nu o structura fizica densa ca o nebuloasa, nu poate fi detectat de catre oamenii de stiinta cu instrumentele existente. Si chiar daca oamenii de stiinta intr-un mod obisnuit ar detecta si confirma existenta acesteia , guvernele nu vor permite sa –l faca public, din cauza fricii de a provoca panica.
Vom intra in Centura Fotonica pe 21 decembrie 2012 si vom fi in ea pentru cateva sute de ani, 505 ani pentru a fi precisi, si nu de 2000 de ani cum se crede in general.
La 21 decembrie 2009 vom intra in sfera sa de influenta, adica efectele vor incepe cu trei ani inainte de a intra de fapt in Centura Fotonica. Chiar inainte de a intra in sfera sa de influenta, ne putem conecta la aceasta si sa primim energie de la ea pentru a accelera trasnformarea noastra. Cand intram in Centura Fotonica , energiile din aceasta sunt absorbite intai de catre familia solara de planete.

Efectele
 Deoarece Centura Fotonica este un domeniu de frecventa mare de energie pozitiva , nimic negativ pe acest pamant nu poate supravietui atunci cand vom trece prin ea. Eliminarea de toata negativitatea din aceasta lume este o posibilitate foarte interesanta pentru majoritatea oamenilor, dar nu pentru toti ! Dupa cum stim cu totii, multi prospera pe negativitate cum ar fi lacomia pentru bani, putere, faima, etc. si ar gasi aceasta propunere moarte curata. Pentru cei care sunt inocenti, altruisti, cinstiti si buni, pentru cei care sunt plini de iubire, compasiune, toleranta fata de fiintele umane si de mediu, intrarea in Centura Fotonica va fi o experienta minunata, deoarece aceste calitati sunt in ton cu vibratiile sale. Pentru cei care nu sunt foarte buni, dar sunt constienti de deficientele lor si sunt dispusi sa se schimbe intr-o fiinta mai buna, aceasta este intr-adevar, o perioada extrem de buna. Centura Fotonica creeaza nenumarate oportunitati pentru toata lumea de a creste spiritual. In plus fata de crearea de oportunitati , ajuta si accelereaza cresterea noastra spirituala ca niciodata inainte. Aceasta este o perioada minunata in special pentru toti cei care cauta spiritualitate autentica, care lupta sa creasca spiritual de mai multi ani, deoarece, foarte putin efort va aduce schimbari minunate si rapide. Centura Fotonica poarta o multime de energii de vindecare, care sunt necesare atunci cand intram . Soarele primeste energii din Centura Fotonica, le transforma si ni le emite. Deci, vom primi energii direct de la Centura Fotonica si indirect de la Soare. Centura Fotonica ajuta la expansiunea constiintei noastre. Acest lucru ne ajuta sa gandim si sa simtim pentru altii. Se inmultesc abilitatile noastre. Va schimba fiinta umana de la pamantesc la universal. Potrivit lui Suvahini, am primit deja energii de la Centura Fotonica si cei care sunt pregatiti, le pot primi. Inainte de a ajunge la varf in anul 2018, trebuie sa ne trasnformam complect.

Schimbarea in Constiinta
 Peste tot in lume, oamenii au vorbit despre o schimbare de constiinta. Aceasta schimbare este indusa de catre mai multe evenimente, una dintre ele fiind intrarea in Centura Fotonica. Constiinta mentionata aici se refera la tiparul general in gandirea colectiva a omenirii. Toate sistemele de lucru actuale pe principiul barter, un sistem de a da si lua. Persoane fizice,organizatii si natiuni depind de astfel de comert pentru supravietuire. Toate aceste sisteme sunt conduse de frica de supravietuire. Frica de a nu avea suficient in viitor ne face sa recurgem la concurenta, saturare si lacomie. Aceasta este calea Erei care ajunge acum la final. Intram in Epoca de Lumina. Este Epoca in care nu exista nici o frica. Este Epoca Abundentei unde comertul nu are nici un sens. Este Epoca Altruismului si a Unitatii condus de Iubirea Neconditionata.  Schimbarea in Constiinta este trecerea de la un sistem bazat pe frica la una bazata pe Iubire si Lumina. Daca umanitatea este lasata de una singura, va continua viata actuala si in cele din urma se va autodistruge, fie printr-un razboi nuclear sau prin aducerea unor schimbari cataclismice asupra mediului.  Cand ne vom apropia de Centura Fotonica , Lumina din ea influenteaza pe toti de pe acest acest pamant. Aceasta creeaza o explozie de constientizare, care ajuta fiecare individ sa iasa din ignoranta si frica si sa faca trecerea la sistemele noi bazate pe iubire si abundenta.

Cresterea Noastra Spirituala
In timp ce s-a discutat acest subiect, canalul nostru, Suvahini a spus, »Centura Fotonica va testa capacitatea noastra de renuntare. Testele evidentiaza slabiciunile noastre si ne da posibilitatea de a le recunoaste si de a trece peste ele. Pentru a depasi slabiciunile noastre, trebuie sa le abandonam  si sa permitem Inteligentei Inalte sa lucreze prin noi. Fara renuntare , nu este posibil un progres. In abandonare , nu exista nici o frica». Ce este renuntarea  si cum si ce trebuie sa abandonam ? Renuntarea nu este o supunere pasiva si fortata care provoaca sclavie. A renunta, trebuie sa ne uitam la toate negativitatile noastre fara nici o partinire si sa acceptam cu umilinta ca ele sunt acolo. Dupa acceptarea lor, constient si foarte clar alegem sa renuntam la aceste negativitati. Dupa ce le vom recunoaste, accepta si alege sa renuntam la negativitati ,energiile din Centura Fotonica ne vor da puterea necesara de a renunta la ele. Pentru a recunoaste negativitatile noastre, trebuie sa intelegem ceea ce este spiritual si ceea ce nu este. Fiecare om stie intuitiv ce este spiritual si ce nu este spiritual. Este intr-adevar posibil sa se faca o lista lunga de tot , dar exista o cale mai scurta, o modalitate mai usoara de a intelege. Orice gand, emotie si actiune care emana de la o persoana care este plina de Iubire Neconditionata va fi spiritual. Cu aceasta, este usor de inteles ceea ce nu este spiritual. Atunci cand o persoana este egoist si plin de non-iubire, actiunile sale vor fi nespirituale. Deci, pentru a deveni spiritual, trebuie sa dezvoltam iubire neconditionata pentru colegul fiinta umana.
Iubirea neconditionata nu impune nici o conditie de a iubi pe cineva. De exemplu, o mama si-ar iubi copiii, indiferent daca sunt buni sau rai, indiferent daca au succes sau nu.
In cazul in care o astfel de iubire poate fi extinsa la toti si toate, atunci devine iubire neconditionata. Pentru iubirea neconditionata, obiectul iubirii este irelevant. Aceasta poate fi un prieten, un animal,un copac sau o piatra. Asemenea iubire poate emana doar de la un sentiment de unitate fata de tot si toate. Cand intram in Centura Fotonica, indiferent de ceea ce se intampla, noi trebuie sa ne umplem de iubire neconditionata si sa ne mentinem pe ea. Noi nu ar trebui sa devenim tematori.
Toate informatiile prezentate in aceasta carte nu are menirea de a induce teama, scopul este de a face cititorul constient de schimbarile care au loc si de a ajuta pe el/ea sa se pregateasca si sa se confrunte cu schimbarile in modul cel mai adecvat.

Comandamentul (Porunca)
Deci, singura « porunca » necesara pentru a naviga prin Centura Fotonica este de a cultiva si a practica iubirea neconditionata si unitatea. De fapt, aceasta nu este o porunca, ci doar un ghid. Acest lucru va creste automat nivelul nostru vibrational la cel al Centurii Fotonice si putem naviga prin ea fara nici o dificultate. Ce face un Inger sau un mare sfant diferit de ceilalti este iubirea neconditionata pentru tot ceea ce este in Creatie si pentru Creatorul ei.
Daca un numar mare de persoane se transforma rapid la nivel global, se pot preveni sau reduce o mare parte din suferinta.
Nu sunt modificarile impuse ?
Daca unii nu vor sa se schimbe ? Nu este Centura Fotonica o impunere in liberul arbitru ? Ce se va intampla cu cei care refuza sa creasca spiritual ?
Atunci cand se schimba anotimpurile sau apar calamitati, cum ar fi cutremure sau inundatii , le acceptam ca fiind naturale. Unii dintre cei care cred in Dumnezeu le pot accepta ca pedeapsa pentru pacatele noastre, sau blestemandu-L pentru distrugere si suferinta cauzata. Asa cum pamantul se apropie de Soare si creste temperatura si provoaca vara, efectele intrarii in Centura Fotonica sunt naturale si accidentale si nu sunt impuse. Chiar si suferinta care rezulta din intrarea in Centura Fotonica nu este cauzata de
insasi Centura Fotonica , ci prin rezistenta noastra la schimbarile pozitive. Nu este obligatorie pentru toata lumea sa se schimbe. Nu conteaza daca o persoana este sau nu spirituala. Este in intregime alegerea persoanei. Nu exista nici o judecare a unei asemenea alegeri. In ultimele cateva mii de ani, omenirea a produs o cantitate mare de ganduri negative prin a sa gandire negativa colectiva .Toate aceste ganduri negative, emotii si fapte au construit un imens camp de energie negativa in jurul pamantului. Cum intram in Centura Fotonica, acest camp imens de energie negativa va fi dezintegrata de catre vibratiile pozitive ale Centurii Fotonice, deoarece campul sau de energie este mult mai puternica decat negativitatea noastra colectiva.
Distrugerea campului de energie negativa va cauza rasturnari la nivelul fizic. Natura exacta si amploarea acestor schimbari fizice depinde de modul in care toate fiintele umane se pregatesc sa intre in Centura Fotonica.

Relocarea
Cei care sunt puternic atasati de bunurile lor si refuza sa renunte la ele, li se permite sa continue sa aiba aceaste experiente. Dar, din cauza schimbarii in campul energetic, experientele de lacomie si de posesie nu va mai fi posibila pe acest pamant. Pentru a le permite sa aiba aceste experiente, sunt disponibile sapte pamanturi diferite.
Cum nivelul vibrational al pamantului nostru se schimba rapid, cei care nu pot sustine schimbarile , vor fi mutati pe un pamant potrivit tipului de viata ales de ei si de starea lor spirituala. Cu alte cuvinte, cei care nu se transforma, nu vor fi judecati si condamnati, ci le se va da alte lumi si oportunitati unde isi pot continua experientele. Dar, inainte de a  fi relocate, acestia vor trebui sa-si paraseasca trupurile lor fizice si sa si le ia pe  cele noi la destinatie. Suvahini adauga, »Centura Fotonica spune, trebuie sa fim umili pentru a primi energiile si cadouri de la ea.». Ea mai spune ca Centura Fotonica este foarte afectata de starea noastra negativa si ne va testa si recompensa daca le trecem. Si daca nu,vom fi mutati pe pamanturile potrivite starii noastre spirituale. Ea spune , Ingerii sunt foarte tristi pentru felul in care am abuzat si deteriorat Mama Pamant, in ciuda eforturilor lor de a-l proteja. Ei, impreuna cu Centura Fotonica, vindeca pamantul si-l readuc la splendoarea sa originala. Ingerii spun ca, de acum inainte, trebuie sa traim o viata plina de Lumina. Daca nu, vom atrage reactii severe. Acest lucru din nou, nu este o pedeapsa, ci o consecinta a actiunilor noastre. In cazul in care majoritatea oamenilor evolueaza spiritual, atunci tranzitia prin anul 2012 nu va fi drastica la nivel fizic. Cei care se califica vor fi transferati la o existenta cu frecventa diferita. Ei nu vor fi vizibili pentru cei care nu se califica. Energiile Centurii Fotonice ajuta pe cei care aleg sa traiasca o viata superioara prin ridicarea Constiintei lor la cel mai inalt nivel.

Etapele Transformarii
Asa cum ne apropiem si intram in Centura Fotonica , transformarea oamenilor va avea 12 etape, dupa cum explica Suvahini. Aceste schimbari sunt cauzate de catre cele 12 diferite tipuri de energii din Centura Fotonica.
  • In prima etapa, oamenii devin treziti la realitatea de care avem nevoie pentru a transforma in scopul supravietuirii.
  • In a doua etapa, oamenii accepta si sunt pregatiti pentru schimbare. Ei fac o alegere clara.
  • In a treia etapa, ca urmare a alegerii noastre, ne confruntam cu multe provocari. Va fi dificil sa le traversam. Dupa ce vom depasi aceste provocari,vom fi capabili de a merge dincolo de bine si rau , si sa avem contacte cu fiinte superioare.
  • In a patra etapa, vom fi capabili sa atragem Prana (Energie Vitala) superioara de la Soare si sa traim cu ele. Vom depasi nevoia de a ne hrani cu mancare.
  • In a cincea etapa, vom experimenta unicitatea si vom deveni fiinte universale.
  • In a sasea etapa, Ingerii si Avatarurile vor cobori. Prezenta Inteligentei Superioare poate fi simtit usor.
  • In a saptea etapa, cei care s-au transformat raspandesc mesajul, ghideaza si ajuta la transformarea celorlalti.
  • In a opta etapa, schimbarea este complecta cu toti , corpurile fizice devenind corpuri de Lumina.
  • In a noua etapa, toti experimenteaza (traiesc) Lumina.
  • In a zecea etapa, oamenii experimenteaza (traiesc) realizarea de sine. Aceasta este primul pas catre realizarea de Dumnezeu. Ei devin eternali si eligibili de a intra in Epoca de Aur.
  • In a unsprezecea etapa, ei devin Dumnezeu. Aproximativ 50% din oameni pot trece in acest stadiu.
  • In a doisprezecea etapa, incepe Epoca de Aur, si dureaza aproximativ 20.000 de ani. Intram in Imparatia Unitatii (the Kingdom of Oneness)
Asa cum trecem de la etapa la etapa, cei care nu pot face urmatoarea etapa, vor fi mutati de pe acest pamant, in loturi. La sfarsitul etapei a doisprezecea vom fi in 2018 si va fi inceputul Epocii de Aur sau Noua Era. Odata ce suntem in Noua Era, vom continua sa avem experiente superioare. Vom continua sa crestem spiritual si vom ajunge la varful nostru dupa 7000 de ani. Guruji Krishnananda spune : » Ingerii si Maistrii deja ne aduc energiile din Centura Fotonica si le distribuie celor care sunt pregatiti. Multi depun eforturi sa primeasca, sa accepte si sa tina pasul cu energiile. Transformarea complecta sau metamorfoza implica o inlocuire a vechiului cu noul, cum ar fi fluture in curs de dezvoltare in coconul sau ».

Efect asupra Timpului
Era Intunecata, prin care am trecut in ultimii 5000 de ani, a luat sfarsit in 1974. De atunci, suntem in perioada de tranzitie dintre cele doua Ere. Durata perioadei de tranzitie este in mod normal de 432 ani, in care oamenii din aceasta lume obtin oportunitati de transformare si adaptare la noile cai a Erei Luminii. Era Luminii este o perioada in care intunericul nu poate exista. Este o perioada plina de Lumina, Iubire si Abundenta. Este o perioada in care oamenii traiesc o viata perfecta plina de fericire si armonie, fara teama,boala sau suferinte de orice fel. Pentru multi este greu de crezut posibilitatea unor astfel de conditii perfecte, avand in vedere starea actuala de lucruri. Cu toate acestea , Epoca de Aur nu este o fantezie si pamantul va intra in ea , indiferent de conditiile actuale. Era Luminii va dura 20.304 ani si dupa aceasta, starea spirituala a oamenilor va incepe sa degenereze. Aceasta degenerare continua pentru urmatoarele trei perioade de intuneric de 15.228 ani, 10.152 ani si 5076 ani, cu negativitatea la varf in timpul ultimilor 5000 de ani. Aceste varste sunt ciclice si vom intra in Era Luminii inca odata, dupa perioada de tranzitie. Multi nu sunt de acord cu aceste numere. Unii cred ca Era Intunecata va continua inca sute de mii de ani. Informatiile exacte cu privire la Ere a fost pierdut in timpul uneia dintre tulburarile anterioare. Pamantul a trecut prin astfel de cicluri de multe ori si in fiecare ciclu pot exista variatii in modul in care trecem prin perioada de tranzitie. Unul din factorii care influenteaza este Centura Fotonica. Potrivit lui Suvahini, putem intra in Centura Fotonica  de mai multe ori in fiecare ciclu sau sa nu intram deloc. In acest ciclu de 51.840 de ani, am fost prin ea de 108 ori. Timpul se misca mai rapid atunci cand intram in Centura Fotonica. Prin influenta sa , perioada de tranzitie de 432 ani, va fi redus la doar 44 de ani. Acest lucru inseamna ca Era Noua va incepe pe deplin in 2018. Centura Fotonica spune, contrar parerii generale, ziua noastra de 24 ore, actual este de 14 ore. In noiembrie 2010, acesta va fi de 10 ore pe zi. Acest lucru implica multe schimbari mari si rapide, in persoane si pamant, si se va intinde pe sapte ani, incepand cu 2012. Datorita ritmului tot mai mare a modificarilor, este dificil pentru multi oameni sa se schimbe si sa se adapteze rapid. Dar, in aceasta perioada, oportunitati maxime si ajutoare maxime vin de la Centura Fotonica, Ingeri si Avatari.
Potrivit lui Suvahini, intr-unul din ciclurile anterioare, Era Luminii a inceput in 2032. Daca nu intalnim Centura Fotonica , vom avea o perioada mai lunga de 432 de ani pentru transformare. Ea spune, Centura Fotonica a devenit foarte activa incepand cu 20 aprilie 2009, 8 :50pm. In orice caz, Centura Fotonica face intrarea noastra mai repede in Era Luminii, sarind peste multe experiente dureroase.

Ce urmeaza?

A doua parte se ocupa de toate fenomenele care se asteapta sa apara in jurul anului 2012, cum ar fi alinierea galactica si schimbarile Pamantului. Ma grabesc sa le traduc!! 

2 comentarii:

Unknown spunea...

minunate vesti :) MULTUMESC !!!!! .. DUMNEZEU SA TE BINECUVANTEZE SUFLET BUN !!!

Molnar Gy spunea...

Dumnezeul sa te binecuvanteze sulfet drag!