Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


sâmbătă, 1 septembrie 2012

3. Eu sunt un lucrator de lumina ~ Aceasta este planeta noastra


3. Eu sunt un lucrator de lumina ~ Aceasta este planeta noastra

Ne-am extins ideile noastre despre cine suntem si ne-am reincarcat bateriile noastre cu iubire. Ce vom face cu planeta noastra ? Aceasta este intrebarea la care am persistat usor intreband in mesaje.

Suntem lucratori de lumina. Noi lucram pentru lumina. Aceasta planeta a fost tinuta in intuneric de catre infractori, criminali. Adevarul despre coruptie si control este divulgat si multe arestari se intampla in aceste timpuri. Cu plecarea acestor infractori, va fi multa munca pentru a completa si reorganiza sistemele din banci, biserici, guverne, medicale si de invatamant.  Fiecare dintre acestea vor avea nevoie de lumina, iubire si intelepciune. Si aceasta lucrare am venit noi sa o facem.

Este timpul sa ne bucuram, da ! Sa ne suflecam manecile si sa ne apucam de treaba. Actioneaza ca si cum ar fi banii tai, guvernul tau, scoala ta, trupul tau, curtea ta – asta e.

Conceptul de unitate este straina pentru noi. Am fost in mod deliberat invatati sa ne temem unul de celalalt si sa lasam sa se ocupe de lucruri importante altcineva. Nu exista nici un altcineva. Esti tu. Sunt eu. Am venit sa luam inapoi o lume si sa luminam fiecare colt. Suntem aici pentru a inlocui Illuminatii cu Iluminarea.

Prin manipulari de secole, noi am crezut pe nedrept ca acestea nu sunt problemele noastre. Ca tot ce avem de facut este sa iubim si sa luminam. Aceasta este o inversare de gandire. Ce putem face ? Ce se poate face ? Cu ajutorul internetului nu este greu de aflat unde si cand se tin sedintele consiliului local. Uita-te in ziarul local la problemele localitatii. Stii de unde provine apa si modul in care ajunge la tine ? Cine sunt vecinii tai ? Sunt in varsta si saraci ? Sunt ei in regula?

Am devenit sedentari -  cu intentie. Spune-ti : » Eu sunt un lucrator de lumina. Lucrez pentru lumina». Alege doar o zona intunecata si straluceste acolo.

Cum sistemele se prabusesc, si asa va fi, vei fi chemat pentru a impartasi ceea ce stii. Rezista tentatiei de a da vina pe cineva si de raspandirea furiei. Ai venit pentru a raspandi lumina. Unimea suntem noi toti. Suntem unul. Scopul nostru este de iubire – iubirea de sine. 
Suntem unul.

Vor fi oameni care au nevoie de ajutor, sisteme care au nevoie de schimbare, furnizari de servicii si informatii impartasite. Te intrebi – « sub a carui autoritate se fac aceste lucruri ? » Sub a ta ; e tot ce ai. Diferenta dintre polaritate si unitate este de a trai in timp real. Nu exista nici o separare intre noi si ei. Totul e noi.

Lucrator de lumina inseamna a iubi unul care esti – fiecare parte, fara exceptii. Aceasta lume este a noastra si trebuie sa avem grija de ea.  Nu exista un colt de intuneric in care sa va ascundeti si sa nu fiti vazuti. Tu contezi. Avem nevoie de vocea ta. Avem nevoie de lumina ta. Avem nevoie de dragostea ta.

Incepe acum sa te gandesti la aceasta lume ca la a ta. Trateaz-o ca pe o comoara pretioasa. Ea are nevoie de ingrijire si atentie. Nu exista nimeni care sa o iubeasca ca si tine.

Nu este nimeni altul care sa iubeasca cu grija , atentie, blandete casa noastra si pe noi insine in unitate. Doar tu. Suntem unu.

Noi suntem cei pe care ii asteptam.

Niciun comentariu: