Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


miercuri, 12 septembrie 2012

Trezirea la a 5-a dimensiune


Trezirea la a 5-a dimensiune
Acest lucru poate fi o veste veche pentru multi dntre voi, asa cum a fost o reala clarificare pentru mine si se aplica la modul in care energia si constiinta se misca prin vesnica matricea fractala.

Dupa cum stim, toate lucrurile sunt UNU. In cadrul uneia exista atat infinitul cat si finitul si sunt in relatii simultane. Acestea nu sunt opuse. Infinit si Finit co-exista. UNUL fractalizat in multe diviziuni ,care sunt divizate si mai departe si asa mai departe. La o adancime dimensionala speciala un voal sau octava este creata. Noi am percepe acest lucru ca pe o singularitate, adica o gaura neagra in galaxie. Acestea exista, de asemenea, in atom, inima si glanda pineala a animalelor si oamenilor.

In interiorul gaurii negre o noua diviziune fractala se divide in jos, din nou si din nou, infinit.

Acum, contiinta se afla in matricea fractala. Este o parte din ea si prin ea curge. Energiile rezonante a UNU, curg armonios prin matricea eterna dand nastere la toate formele de viata, constiinta si forma.

Prin urmare, spunand…dimensiunea 1, dimensiunea 2…este intr-adevar numai in raport cu « octava » noastra sau zona din nivelul matricei fractale pe care o ocupam in prezent cu constiinta. Deci, acest tabel este relativ pentru noi…Dar, de asemenea, fractalizat activ si pasiv..Asa cum am inteles, sunt 8 divizari cu al 9-lea fiind primul din octava urmatoare…
1 – structuri atomice ca UNU fac parte din molecule
2 – moleculara/celulara ca UNU fac parte din forme de viata
3 – forme de viata integrate personal ca UNU fac parte din sferele planetare
4 – sferele planetare ca UNU fac parte din sisteme solare
5 – Sisteme solare ca UNU fac parte din galaxii
6 – Galaxii ca UNU fac parte din Universuri
7 – Universuri ca UNU fac parte din Multiuniversuri
8 – Multiuniversuri ca UNU fac parte din Neo-Atomic
9 – Neo-Atomic ca UNU face parte din 1 – structuri atomice ca UNU fac parte din molecule (si o luam de la capat).
 In centrul fiecarei dimensiuni este o singularitate sau o « gaura neagra » care atrage energie activa (cum ar fi gravitatia) si radiaza energie spre exterior ca si campuri electromagnetice.

In centrul fiecarei dimensiuni este o singularitate sau o « gaura neagra » care atrage energie activa (cum ar fi gravitatia) si radiaza energie spre exterior ca si campuri electromagnetice.

Astfel, aceasta scala nu este lineara, dar fractala. Fiecare singularitate se alatura altor singularitati ca un tunel catre dimensiunile vecine. De exemplu, cand intri in meditatie si ajungi in interiorul tau, poti calatori fie in dimensiunea moleculara prin singularitatea inimii sau in dimensiunea planetara prin singularitatea pineala. Acestea sunt ca niste usi/ portaluri. Acest lucru, de asemenea, ne leaga impreuna, aratand ca nu suntem separati, ci UNU. Pentru toate portalurile noastre pineale sunt si portale planetare. Asa cum portalurile numeroaselor noastre celule sunt o poarta de acces la o singura inima si de la celule putem accesa atomul si asa mai departe…Poti vedea toate aceste porti care exista in cadrul octavei noastre. Fiecare este legata in ordinea lor respectiva.

Deci, acum, majoritatea oamenilor sunt in Dimensiunile 3 si 4. Constiinta noastra se intinde pe dimensiunile 3 sau 4. Oricine care este sau a experimentat o constiinta planetara, sau este in armonie cu Unimea Globala, rezoneaza CONSTIENT peste, de a lungul dimensiunii a 4-a.  A fi uman inseamna sa acoperi 3 dimensiuni ( atomic, molecular si personal). Constiinta mai inalta este peste sau de a lungul (intre) mai multor dimensiuni. Rezonarea constienta in D4 da nastere la toate abilitatile spirituale. Aceasta este modul in care suntem comuni cu energii mai inalte, reciproc, intuitie, etc, etc. Noi nu suntem intotdeuna constienti de acest lucru. Constiinta « constienta » este doar o fractiune din per totala activitate a constiintei noastre. Deci, construind constientizare este intr-adevar minunat pentru ca te deschide la experimentarea a ceea ce se intampla, cultivand bucurie si fericire.

 A 5-a dimensiune inseamna ca ai ajuns in domeniul solar. Acoperi constient multiple dimensiuni si esti capabil sa-ti schimbi concentrarea in domeniul solar si ai acces la energiile galactice.  Ai putea spune , constiinta ta literalmente se extinde in matricea fractala, in constiinta. Constiinta ta atunci actioneaza ca un « channel » (canal) si energia poate curge prin dimensiuni. Cu cat te extinzi mai mult in aliniere cu atat trebuie sa fie mai « cristalin » matricea ta de energie, altfel energia nu va curge si conexiunea nu va fi mentinuta. Deoarece aceasta energie curge in continuare, defineste si organizeaza in spatiu / formular ordonat, urmand natural legile geometriei sacre. Structura potrivita ofera un flux liber de energie. Structura gresita va duce la rezistenta , si fie vor forma blocaje sau rezistenta  va fi arsa si sistemul se va auto reconecta. Blocajele pot canaliza energia in alta parte. Blocajele au scopul lor pentru a directiona energiile.

Locul de joaca a celei de a 5-a dimensiune este galaxia. Nava de lumina  Merkavah este o expresie a manifestarii constiente. Gaurile de vierme singulare pot fi folosite pentru a traversa interiorul si exteriorul galaxiei.

 Pe masura ce te extinzi in constiinta si constientizezi in dimensiunile mai inalte, acum poti directiona si lucra cu energia. Unii oameni folosesc a 3-a dimensiune ca pe o trambulina, in dimensiunile superioare mutandu-si doar constiinta. Acest lucru este inrudit cu ceea ce se intampla in ciclul moarte-renastere. Spiritul tau iese , arunca bagajul sau astral care este rezistent la flux si trece prin ciclul de re-incarnare. Ce se intampla in timpul unei EXP, experienta extracorporala, este ca o parte a constiintei tale calatoreste prin (de a lungul) matrice, restul ramane in corp, aceasta este o calatorie temporala. Cu toate acestea, odata ce constiinta se extinde prin aceste dimensiuni, poti canaliza energia de a lungul dimensiunilor tale inferioare, si poti crea un « pod curcubeu ». Aliniind portalurile Solar, Planetar, Pineal/Inima, Celular, Atomic – echivaleaza cu Fiinta Dimensiunii a 5-a. Energia poate apoi sa curga prin aceasta fiinta si energiile din toate dimensiunile dand nastere la abilitatea de a transfera toate aspectele de materie si constiinta prin matricea de timp si spatiu. Aceasta este un salt evolutiv intr-un nou mod de a fi.

Toate acestea se intampla in ambele cazuri de la sine, atat prin propria constiinta mai inalta, la fel ca si in inima ta care bate fara constientizare. Se intampla oricum. Totusi, la acest nivel dincolo de D3, constientizarea este necesara pentru a continua. Cum se deplaseaza in continuare in sus, constiinta deschide multa energie, fara constientizare ar avea ramificatii dramatice la intrega structura de spatiu-timp. Doar gandeste-te la devastarea care este cauzata ca si in timpul unei explozii atomice, ce fisuri mari si dimensiuni sunt dematerializate, trimitand bucle infinite de valuri destructive de a lungul matricei.  Ganditi-va de a avea capacitatea de a schimba fluxuri de energie cu puterea pamantului si soarelui in spatele gandirii.

Putem sa legam aceasta la noi insine, vietile noastre si copiii nostri. Asa cum noi suntem manifestatii a convingerilor noastre (convingeri de baza) trebuie sa investigam si sa luminam constientizare pe aceste structuri de credinta care impun separarea. Un raspuns natural la durere si suferinta este de a ne separa pe noi insine din forma aceasta. Chiar de la punctul de nastere experimentam aceasta durere si separare. Totusi acest lucru este rapid peticit, asa cum ne dezvoltam, ne reformeaza unitatea de legatura de familie cu parintii nostri. Copilul se percepe pe sine ca parte a parintilor. Cand familiile se despart, copilul se simte partial sau total responsabil. La urma urmei, nu este acesta parte a familiei ?

Evenimente apar in copilaria si viata noastra , dupa cum gandirea  critica analitica se dezvolta, vom incepe sa infuzam credintele de separare in modul nostru de viata. Am putea experimenta dureri crescand, dureri aplicate noua de catre colegi si oameni pe care le-am iubit (conditionat). Aceasta durere impune mai multa separare. Si ne construim temerile pentru a ne ajuta sa evitam durerile in viitor, ca un mecanism de protectie de sine.

Ne putem dezvata de aceste lucruri tot atat de repede cum le-am invatat. Ne putem anula convingerile pecat de repede s-au format, si in lumina de constientizare acest lucru poate fi facut chiar si mai repede. Pentru ca adevarul este ca nu suntem separati. Si ca adevarul , cand este sprijinit, se exprima intr-un mod puternic, vrea sa fie dezvaluit. Si vindecarea vrea sa ia locul. Memoria durerii poate ramane, dar nu mai separam pe noi insine din ea. Noi iertam, acceptam si aducem un nou nivel de intelegere a situatiei. Aici este unde ne ocupam de aspectele din umbra ale sinelui, si repararea fragmentarii este necesara.

La fel ca marile piramide, peste timp, rumorile pamantului s-au zguduit in temeliile lor, si incet s-au deteriorat. Fosta lor forma geometrica pura a canalizat energii pranice pure, acum in starea lor fragmentata deteriorata, capacitatea lor de a canalize energie este sever diminuat.

Iubire neconditionata, atunci cand simtim, experimentam si emanam, organizeaza si repara matricea geo-metrica a vietii, facilitand fluxul natural al acestor energii. Aparate, cum ar fi Piramidele si alte tehnologii atlantidiene, pot fi utilizate pentru a crea spatii congruente, sau sa atinga in acest flux natural. Cu toate acestea, fara gradul de constientizare in spatele ei, acest mijloc artificial de accesare a energiilor este limitat si de scurta durata. Ele pot fi folosite pentru a ajuta in antrenarea individului viu intreaga viata, sau ele pot fi utilizate pentru a orienta energiile in forte distructive. Ambele au aparut in istorie.

Cand densitatea energiei creste, adica mai multa energie care curge prin acelasi timp/spatiu, asa cum este ea acum, matricea sub influenta acestui flux de energie trebuie sa se organizeze intr-o cale congruenta, grila trebuie sa se auto organizeze. Constiinta joaca un rol in acest sens. Forme – gand de blocare si servirea grilei trebuie sa fie eliminata sau spalata pentru a permite fluxului de energie sa se desfasoara. O constiinta dimensionala redusa doar se adapteaza intuitiv. De asta urmandu-ti intuitia va fi suficient ajutor , dar poti accelera acest proces reglandu-te, acordandu-te, folosind practici spirituale. De fapt, multi oameni vor fi atrasi in mod intuitiv la practicile care ii ajuta sa isi indeparteze blocajele personale. Ca intotdeuna, teama de schimbare poate ignora aceasta intuitie. Dorind sa-si pastreze vechile energii de blocare, asteptand sa ramana in dualitate etc..

Astfel se poate vedea importanta iertarii si acceptarii, precum si capacitatea de a depasi temerile si separarea cauzate de durere. Valoarea iubirii neconditionate nu poate fi subliniat indeajuns pentru cea mai mare trambulina expansiva in starile superioare de constiinta.








Niciun comentariu: