Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


duminică, 10 martie 2013

Energiile lunii martie de Jennifer Hoffman


Energiile lunii martie (ii multumim Alexandrei)
Jennifer Hoffman
Orice luna care incepe cu demisia unui Papa catolic, cu spitalizarea reginei Angliei si cu un guvern al Statelor Unite aflat sub sechestru, promite sa fie interesanta. Toate astea s-au intamplat doar in primele trei zile – si va fi o luna lunga. In ianuarie, am adaptat energiile post 2012, obositi si un pic deziluzionati si dezamagiti. In februarie, am descoperit toate blocajele care ne-au limitat, inclusiv ranile noastre sufletesti, ciclurile karmice, partenerii, credintele si factorii de distragere. A fost o luna dura, in care am avut de procesat un lucru dupa altul. Si acum avem de-a face cu luna martie, care va fi cu siguranta o amestecatura de nebunie si haos, plina de adevaruri, viziuni clarificatoare si validare. Avem si cea mai puternica data a anului, 22 martie, care anunta incheierea tridimensionalitatii (adica, se termina energia care sustine 3D). […]
De o luna am scris ca echinoctiul din 22 martie reprezinta incheierea tridimensionalitatii – ceea ce inseamna ca este sfarsitul polaritatii 3D si a separarii. Ne aflam inca in cea de-a treia dimensiune, dar avem acces mult mai usor la multiple dimensiuni si portaluri. Valurile s-au dus si acum putem vedea si putem fi totul, fara alte restrictii in afara de cele pe care ni le auto-impunem. Papa si regina Angliei reprezinta polaritatea masculina si respectiv feminina, a 3D. Inainte de a fi spitalizata, s-a aflat ca regina este auditata de catre guvernul britanic, care a luat in considerare scoaterea ei din bugetul national. Considerand ca Imperiul Britanic reprezinta o extindere a Imperiului Roman (Londinium, acum Londra, a fost o importanta capitala romana), ca Regina detine 1/6 din terenurile lumii (da, este adevarat), in timp ce papa are si el cam tot atat (amandoi detin aproape jumatate din terenurile lumii), implicatiile sunt enorme. Papii nu prea demisioneaza; ultimul care a facut-o a trait acum 600 de ani. Nu prea se intampla accidente, in special acum.
In previziunile pentru 2013, am scris ca 2013 este anul Puterii si Adevarului Divin. Poarta catre adevar va incepe sa se deschida in aceasta luna si probabil ca nu va fi o imagine prea placuta. Multi oameni vor fi furiosi, speriati, confuzi si uimiti, cand vor afla cat de slabe sunt fundatiile pe care si-au bazat propriile adevaruri. Tridimensionalitatea nu va capitula pe tacute, asemenea unei flori de lotus care se inchide, ci ea se va prabusi in sine, sub greutatea lacomiei, puterii, dominatiei si controlului, care au sustinut-o timp de eoni. Nu mai exista energie care sa-i dea putere acestei paradigme, asa ca ea dispare. La caderea ei, trebuie sa avem pregatite noile paradigme ale puterii personale, intentiile pentru construirea unei lumi bazate pe conexiune (si deci pe egalitate), iubire, pace si bucurie, precum si alinierea noastra la toate acestea, ca paradigma a noastra personala. Este o luna minunata pentru a incepe sa facem asta, pentru ca prabusirea paradigmei 3D capata amploare in fiecare zi, asa ca va rog sa nu va cuprinda frica, deoarece totul decurge ca intotdeauna, conform ordinii divine.
Martie este o luna in care sa ne integram cu Puterea noastra Divina, dar trebuie sa abordam acest lucru, cu multa grija. Vechile modele ale puterii au fost construite pe principiile „puterii asupra” sau a „preluarii puterii de la” cineva sau ceva. Paradigma puterii 3D este un „vampir de putere”, care se hraneste cu puterea celorlalti. Puterea Divina este un concept inaltat, care apare dinlauntru, capata putere prin conexiunea noastra la Sursa si este exprimarea Luminii noastre Dumnezeiesti. Ea nu poate exista fara conexiunea la Sursa – si se extinde printr-un echilibru intre a darui si a dobandi. Nu o putem lua de la altcineva – si nu ne poate fi luata. Daca nu o folosim, ea ramane adormita in noi, pana cand vom fi pregatiti.
Nu putem insa schimba un stapan, cu un altul. Puterea Divina nu are grija de noi. Ea ne sustine. Nu ne hraneste in schimbul puterii noastre, ea ne ingrijeste, atunci cand ne hranim singuri, prin propria putere asumata. Ne va binecuvanta cu iubire neconditionata, dar nu ne va opri de la a ne face singuri rau– daca asta alegem sa facem. Puterea Divina nu se va grabi sa aiba grija de baietii „rai”, dar ne va sustine intentia de bucurie, abundenta, iubire si pace in lume – toate acestea ajutand la prabusirea paradigmei 3D.
In martie, vom primi o doza mare de adevar, ce s-ar putea sa fie cateodata asemenea unui medicament amar, atat in plan personal cat si global si vom avea ocazii de a ne incerca Puterea Divina. Pe masura ce paradigma 3D se prabuseste, intentia noastra colectiva, legata de ceea ce dorim sa vedem in lume, va fi cea care va ajuta la o tranzitie mai ordonata de la lumea „veche”, la cea noua. Evitati sa va concentrati asupra aspectelor negative, pentru ca putem intelege negativitatea, numai atunci cand o observam de pe un alt plan. Este un motiv de sarbatoare, nu de lacrimi si frica. Ne pregatim si pentru urmatoarea cuadratura Uranus/Puto, din luna mai, care va capata putere in aceasta luna, printr-un stellium in Brebec (toti Berbecii fiti gata de actiune). Am petrecut ultimele doua luni in catacombele noastre spirituale intunecate; acum putem iesi in forta, cu noile noastre intentii, noile posibilitati si noua energie, pentru a trece cu putere, la actiune.
Echinoctiul de pe 22 martie este una dintre cele mai puternice zile din acest an si marcheaza oficial, incheierea tridimensionalitatii, ceea ce s-ar putea sa nu se intample foarte zgomotos; fiti doar atenti la ce se intampla in jurul vostru si raspundeti, in loc sa reactionati, fiti detasati si amintiti-va ca lucrurile cele mai importante din viata voastra, Sursa voastra de putere, nu va pot fi luate niciodata. Fiti iubitori cu voi insiva si ,pentru a va ajuta cu energiile acestei luni, va impartasesc afirmatia mea de putere favorita, un dar de la Arhanghelul Uriel:
Sunt indrumata divin, conectata, sigura si protejata in toate felurile si din toate punctele de vedere.
Sa aveti o luna minunata!
Copyright (c) 2013 by Jennifer Hoffman. www.enlighteninglife.com

Un comentariu:

Unknown spunea...

Am recititi acest articol acum la sfarsit de martie...si chiar au avut loc foarte multe evenimente istorice a-si putea spune.