Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


luni, 1 aprilie 2013

Cristos a inviat! Lumina! Pace!



Ne-am pregatit pentru sarbatorile de Pasti. Ne purificam interior, exterior si in jurul nostru. Umblam pe drumul crucii a lui Isus Hristos, ne marturisim pacatele, ne impacam cu noi insine si cu ceilalti, si incercam sa intelegem misterul invierii.

Drumul sufletului catre lumina...Cine crede in Fiul, acela va trai vesnic!

Tatal a creat omul pentru viata vesnica, dar din cauza pacatului original, a pierdut acest privilegiu. Gradina edenica este pazita de catre ingeri care invartesc o sabie invapaiata. Cum nici la nunta nu se cade a merge in haine murdare, asa si in Cerurile Inalte ale lui Dumnezeu doar cu sufletul curat, pur se poate intra.

In Isus,  raiul a coborat jos , pe pamant. « Cine ma vede pe Mine, acela Il vede si pe Tatal »- spune. Sfintenia Lui si in acelasi timp, simplitatea Lui, reflecta frumusetea vietii vesnice. Apostolii, invataceii, poporul , sunt atrasi catre El. Cei care s-au ajustat  (acordat) la aceasta nobila viata , au primit o intelegere, o introspectie in lumea interioara a lui Dumnezeu. Pentru ca Isus a venit pentru a descoperi vocatia sublima a omului, care poate beneficia de caracterul lui Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu nu este o realitate indepartata, ci este cineva care poate trai in comunitate si care ne accepta ca prieteni. Fiul este fereastra prin care putem arunca o privire in Ceruri. Nu este nevoie de experienta anterioara, doar de Credinta adanca, si Iubire pura…

Inca aici pe pamant, desi suntem in mijlocul incercarilor , necazurilor, putem primi din darurile supranaturale ale vietii pe care Dumnezeul Tata ni le-a promis. Exista o singura conditie, si aceasta este credinta. Prin credinta sa ne apropiem de El si de Fiul sau pe care L-a trimis. Nici Isus nu cere altceva decat sa credem in El, si in cel care L-a trimis. Acesta este firul secret care ne conecteaza  cu Dumnezeul Tata si cu Fiul Sau, Isus Hristos, si astfel, intr-un mod mistic, sa simtim inceputul vietii vesnice. Sa nu ne miram de acest fapt, deoarece chiar Isus a spus : «  Imparatia lui Dumnezeu este in tine ! »

In matase albastra straluceste cerul,
Se scald in balti copacii inmuguriti,
Pe sol ici si colo cate-o-pata alba
Briza proaspata se leagana.
Baietasi cu sticlute pantecoase
Duc esenta florilor parfumate
Fata visatoare pune oua rosii
Magazinele se umplu cu oamenii
Vuieste spiritul, veselia erupe,
Se-mbata de parfum Pamantul,
Imbracand rochia de primavara.
Dinspre est, dintr-o groapa adanca
Aruncand piatra,cu rani stralucitoare
Se inalta Sus, in Ceruri
Omul Dumnezeu.

M.Gy.



Cristos a inviat! Lumina! Pace!


Niciun comentariu: