Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


luni, 10 februarie 2014

5. Sunt un lucrator de lumina ~ Aceasta va fi o re-invatare

 Ai venit acum sa raspandesti lumina care esti. Multi dintre anii tai i-ai petrecut in intuneric, neintelegand cum sa luminezi lucrurile. Poate ca nu ai fost constient de stralucirea ta. Ti s-a spus acum ca esti lumina. Aceasta nu depinde de varsta , rasa sau religie. Tot ce ai nevoie, le ai in tine. Tot ce este necesar pentru stejarul puternic este prezent in samanta. Ești ca acel copac, alegand din nou de a fi o samanta, doar pentru fiorul de a deveni.
Numai ca de data aceasta, calatoria are mai multe in joc. De data aceasta exista o constientizare a padurii si a solului si impactul asupra tot. Aceste lucruri le stii, dar le-ai uitat. Este timpul pentru a le re-invata. Suntem profesorii unul altuia acum. Este timpul pentru noi de a asculta. Acesta este modul in care noi iubim.
Cu grija, necontenit, sa acordam atentie. Nu este un moment "aha" cand ne trezim - exista o multime de momente semnificative. Ca si un copil care vede totul pentru prima oara si gaseste fiecare centimetru fascinant, asa suntem si noi. Totul conteaza. Nu exista momente nesemnificative

 Suntem lucratori de lumina. A fost alegerea noastra de a veni aici, acum. Este alegerea noastra de a gandi, spune si face tot ce ne place. Vine un moment in cresterea copiilor cand ne oprim sa mai controlam dimensiunile portiilor si ora de culcare. Dupa ani de restrictii si explicatii, le dam drumul. Este convingerea noastra ca numai atunci copilul poate determina pentru el ce fel de viata va experimenta. Exista dureri de stomac, somnolenta si noi optiuni de fiecare data.
 In acest an si in special in aceste zile si luni, ni s-au dat sa alegem. Probabil, ca si copiii nostri, vom alege initial gustul dulce sau ce este cel mai interesant. Apoi, asa cum experimentam rezultatele naturale ale alegerii noastre, vom alege probabil din nou, sau poate ca nu. Aceasta este vointa libera sau liberul arbitru.

 Esti o fiinta de iubire vesnica si lumina stralucitoare. Iubirea este ceea ce esti. Ca Unul, iubirea este ceea ce suntem. In serviciul Unului ai venit acum, ca o declaratie de vointa libera, pentru a ilumina intunericul. Partea ta in acesta lucrare nu este mica, acesta este de neegalat. Fiecare segment al Unului este parte din perfectiune. Esti o componenta vitala, indiferent de venitul sau locul de pe planeta. Ai venit ca sa-ti amintesti. Esti aici pentru a lumina calea.

Dupa cum re-inveti adevarul tau, iti vei descoperi propriul canal de stralucire. Aceasta este o perioada de observatie. Concentreaza-te pe cum te simti atunci cand faci acest comentariu, te angajezi in discuții, mananci acele alimente sau practici acele meditatii. Pe masura ce esti afectat de fiecare, cu totii suntem. Chiar acum exista o "rampa inalta" a consensului. Ne putem simti unul pe altul acum mai mult decat oricand inainte. Simt iubirea ta. Iti simt auto-dezgustul. Ambele afecteaza Unul care suntem.

Divinitatea merge cu tine. Esti scufundat intr-un domeniu de creatie - si de asemenea, tu creezi acest domeniu. Fiecare gand, cuvant si fapta are un impact. Asculta.

 Asa cum iubesti, esti iubit exponential. Noua noastra lume exista in interiorul tau de lumina, radiind de iubire cu sarguinta. Pentru ca iubirea este ceea ce suntem, si aceasta este lumea, noi suntem aici pentru a o inaugura.

Noi suntem cei pe care ii asteaptam.

Niciun comentariu: