Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


joi, 13 martie 2014

Chemarea către Evoluţia Cosmică a Sufletului Uman....



Un impuls spiritual se desfăşoară în momentul actual , care ne obligă să ne transformăm nu doar pentru propria noastră fericire , ci în scopul de a servi cea mai mare chemare care există - evoluția ulterioară a vieții , umanitatea , și conștiința de sine - și crearea unui viitor mai luminat . De ce această Evoluţie a Sinelui deține cheile transformării ?

Deoarece Evoluţia Sinelui nu este legat de rănile și traumele trecutului nostru sau temerilor și dorințelor ego-ului. Este un mare, necondiționat "DA" dat Vieţii, iar ea nu se teme de schimbare.

Noi toţi primim sclipiri din acestă Evoluţie a Sinelui din timp în timp.

Aceasta este partea din noi care devine agitat, atunci când viețile noastre se simt blocate. Este partea din noi care ne propulsează în teritoriu necunoscut, care ne obligă să ne asumăm riscuri sănătoase pentru un bine mai mare, și care ne ține să progresăm pe calea spirituală. Este, de asemenea, o parte din noi, care devine entuziasmat atunci când lucrurile nu merg conform planului, deoarece înseamnă că schimbarea este inevitabilă. Și Evoluţia Sinelui prosperă la schimbările vieţii.



<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: