Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


luni, 28 aprilie 2014

Trezire spirituala


"Bucuria vine realizand ca sufletul nostru
si sufletul intregii lumi sunt una si acelasi.
O astfel de recunoastere este iubirea suprema. "
~ Rabindranath Tagore (Vedanta) ~


O trezire spirituala este atunci cand o persoana devine constient si se trezeste sau care trece prin etapele de trezire. Va deveni mai constient de el insusi la un nivel mult mai profund si mai inalt si la ceea ce este real. Persoana care trece prin trezire va avea brusc o constientizare mai profunda a ceea ce se intampla in jurul lui , de el insusi si va fi mai constient de experientele de viata si lectiile pe care le-a invatat din aceste experiente... si motivele pentru care a trecut prin aceste experiente . 

Persoana va incepe sa simta uniunea cu Sinele si cu tot ce il inconjoara si se poate simți mai multumit si in pace cu sine insusi si cu alti oameni.
Va realiza si va incepe sa accepte cine este si va renunta la orice sentimente ranite, furie si negativitate pe care le-a avut in viata dinainte si va renunta chiar la rude,prieteni , trecand treptat printr-un proces de vindecare a inimii , sufletului si mintii.

Va incepe brusc sa vada lumea intr-un mod diferit si punctele de vedere anterioare și opiniile se pot schimba drastic. O trezire spirituala poate aduce o mare schimbare de viata , in special daca acea persoana nu a avut de a face deloc cu spiritualitatea .

O trezire poate lipsi o persoana de convingerile anterioare, sentimente si opinii de viata cauzand sa vada lumea si pe el insusi intr-o lumina cu totul noua.

Ei bine, fiind o experienta pozitiva spre sfarsitul trezirii, la inceput poate fi destul de perturbator, socant si suparator pentru ca obliga persoana sa se uita mai profund in el insusi, sa se confrunte cu temerile, sa retraiasca orice experienta si amintire rea si il forteaza sa vada lucrurile intr-un mod la care anterior nu s-a  gandit deloc.

Trezirea poate fi foarte confuza si atat de puternica  incat persoana se poate intreba daca este sanatos mintal din cauza simptomelor care apar in timpul trezirii.

Aceste tipuri de modificari pot fi destul de nelinistitoare la inceput si pot dura mai multe luni sau chiar ani in cautarea sufletului inainte ca persoana sa inceapa sa simta uniunea cu Sinele si sa aiba starile de seninatate, de liniste profunda.

O trezire spirituala poate fi spontana sau provocata de o experienta spirituala profunda sau un eveniment in viata unei persoane, o pierdere sau o experienta aproape de moarte.

Pentru ca fiecare este diferit si reactioneaza diferit la o trezire spirituala, intervalul de timp al fiecarei etape a trezirii va varia de la o persoana la alta. O trezire spirituala poate dura zile sau chiar ani pana cand procesul de trezire este finalizat.


<*toate drepturile rezervate*> 

Niciun comentariu: