Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


sâmbătă, 26 aprilie 2014

Trezirea la Iubire creează iubire





Când te uiți prin ochii fricii, lumea este plină de teamă, suferinţă, necazuri, probleme. Cu toate acestea, în mod miraculos, prin ochii iubirii, aceeași lume se transformă în iubire. Cum se poate aşa ceva?

Trezirea la Iubire

Gândurile tale orientează privirea ta. Privirea creează lumea în care trăiești. Împreună, privirea noastră colectivă creează lumea pe care o împărtășim.

Un mod mai simplu de a spune acest lucru: numai ceea ce poţi vedea este real pentru tine. Prin urmare, numai la ce acorzi atenție (cu privirea) este real.

Când acorzi atenție iubirii - iubirea creste în lume. Când acorzi atenție temerilor - teama crește.

Aceasta invită în mod natural la întrebarea: 
Vrei să spui că ar trebui să ne întoarcem privirea de la suferință? Ne spui să ignorăm problemele din lume?

Desigur, nu. Și cum ai putea - pentru atunci când observi suferință, privirea ta este pe suferința. 
Iată ce trebuie să faci:

Uită-te la suferințele și necazurile,  și problemele care îţi afectează atenţia... prin ochii iubirii.
Când faci acest lucru, vei vedea miracolul privirii prin iubire.

Îndrăgostiţii se înconjoară cu această vibraţie înaltă a iubirii, dorind ca toţi  oamenii să fie asemenea lor. 

Propagând unde de iubire în lume, vei schimba modul tău de a privi lumea şi schimbându-ţi vibraţiile tale, ajungi să influenţezi, să schimbi lumea.

"Dumnezeu este iubire ; şi cel ce trăieşte în iubire trăieşte în Dumnezeu şi Dumnezeu în el. (Ioan 4:16)"



<*toate drepturile rezervate*> 

Niciun comentariu: