Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


vineri, 10 octombrie 2014

Ce va salva lumea?




"Cine sau ce va salva lumea?" Cineva a pus această întrebare foarte interesantă.

Răspunsul intr-un cuvânt la această întrebare este, Iubirea. Iubirea este cea care salvează lumea.

Care este sursa acestei iubiri?

Noi. Ea trebuie să vină de la noi. Deci, noi suntem cei care pot salva lumea. Desigur, Dumnezeu ajută atunci când ne manifestăm iubirea. Dar principalii jucători suntem noi, cetățenii acestei lumi.

Întâmplător, am văzut în ziar, o fotografie a unui bărbat orb care se lupta deschidă un robinet pentru a bea apă. De asemenea, în fotografie a fost o maimuță care l-a ajutat pe omul orb să deschide robinetul!

A fost foarte emoționant. Este atât de multă iubire în Univers. Dacă noi toți am avea iubirea pe care maimuța a avut-o, ar fi de ajuns. Nu ar fi absolut nici o distrugere și suferință pe acest pământ.

Din păcate, noi nu întreținem o astfel de iubire. În schimb, noi purtăm, în general, o mulțime de non-iubire, care este motivul pentru care atragem atât de multă durere. Non-iubirea colectivă a Lumii poate provoca mari distrugeri.


Unele persoane au enorm de multă iubire, dar care nu este suficientă pentru a echilibra toată non-iubirea de pe acest pământ. Dacă ar fi fost suficient de multă iubire în această lume, nu ar mai exista războaie, terorism și nevoia de armată.

Aceasta este provocarea; pentru a efectua, intretine mereu iubirea și pentru a manifesta conștient iubirea în fiecare gând, în fiecare emoție și în fiecare act. În afară de aceasta, trebuie să vânăm după orice urmă de non-iubire din noi și să-l scoatem. Dacă am încerca, ne-am da seama că nu este foarte dificil de făcut acest lucru. Doar să fim atenți la noi înșine, să fim conștienți de ce facem, ce simțim.

A fi spiritual nu este despre a avea puteri, ci de a fi bun, cinstit și a manifesta iubire autentică pentru ființa umană și natură, pentru toată creație, așa cum face bunul Creator.


Universul ne așteaptă pentru a reveni la starea noastră inițială de bunătate. O astfel de bunătate va salva lumea.

<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: