Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


marți, 9 decembrie 2014

Ridicarea frecventei energetice



Frecventa este intensitatea energiei spirituale existente in corpul nostru. Poate sa aiba un nivel ridicat, scazut, sau sa   fie undeva pe la mijloc. Fiecare dintre noi avem o frecventa unica! Aceasta este influentata de relatia directa stabilita   intre experientele vietilor noastre ( trecute si actuale ) , influentele din jurul nostru, fericirea interioara si fericirea per ansamblu. Nivelul de energie ne este determinat in functie de centrul atentiei si al gandurilor noastre.

Termenul frecventa este relativ nou in comunitatea metafizica. Multi oameni, inclusiv eu insami, inca folosesc alte sinonime, ca si vibratie personala ,sau nivel vibrational. Doar in ultimii ani am imprumutat cuvantul frecventa de la comunitatea stiintifica, unde este folosit de obicei in fizica pentru a desemna "cantitatea numerica a unor evenimente de orice fel intr-o unitate de timp ( de obicei, secunde), numarul ciclurilor sau alternatiilor complete pe unitate de timp a  unei oscilatii". Noi il folosim pentru a semnifica modul in care percepem schimbari in nivelul vibrational personal.Vazut din punctul de vedere al frecventei, nivelul energiei noastre personale va accelera proportional cu evenimentele pozitive din viata noastra. Cu cat energia noastra accelereaza, cu atat va creste si rata frecventei! Cu cat atragem mai multi factori pozitivi in viata noastra, cu atat vom spori numarul evenimentelor pozitive, ridicand nivelul de energie al corpului nostru.

Sentimentele negative ca si frica,indoiala,gelozia,invidia,intoleranta,nesiguranta,dezechilibrul,ura sau prejudecatile,te vor forta sa traiesti la capatul negativ al spectrului energetic. Aceasta este din cauza ca te concentrezi doar pe aspectele negative ale vietii tale, in loc de cele pozitive. Cineva care are din abundenta sentimente pozitive ( bucurie, fericire, buna dispozitie,echilibru,iubire,pace,cumpanire,armonie,bunatate,compasiune,empatie), cineva care se concentreaza pe aspectele pozitive, va avea o frecventa mai ridicata. Atunci cand poti sa iti analizezi propriul suflet si poti sa te vezi  exact asa cum esti - o fiinta spirituala in proces de maturizare - sau cand intelegi regulile transcedentale din Univers,  iti dezvolti energia spirituala. Aceasta transformare se simte; vei sti in adancul fiintei tale ca te-ai schimbat, ca ti-ai transformat sentimentele deoarece te-ai aliniat principiilor Universului. Dezvoltarea spirituala creeaza, alimenteaza si iti eleveaza frecventa.

Ai auzit vreodata proverbul "Dupa fapta si rasplata? Este o buna analogie pentru a intelege conceptul de frecventa. Energia pe care o emiti in Univers, se va intoarce insutit. Daruind iubire, vei primi inapoi iubire din abundenta. Dusmania va primi inapoi doar dusmanie. Cui pe cui se scoate. Gandind negativ respingi ceea ce Dumnezeu si Universul vor sa iti ofere. Vei fi surprins ce s epoate intampla atunci cand te eliberezi de ganduri si sentimente negative, traind viata din plin.

Dar, doar pentru ca iti concentrezi energia cu scopul de a-ti intensifica frecventa, nu inseamna ca nu te vei mai supara sau enerva niciodata. Toti simtim frica, ne facem griji, avem indoieli. Este normal sa avem aceste sentimente, fac parte din natura noastra umana. Traim intr-o sfera pamanteasca si trebuie sa le experimentam pentru a creste din punct de vedere spiritual. Problemele incep atunci cand lasi ca aceste sentimente sa iti conduca viata. Este extrem de periculos ca actiunile si reactiile tale sa aiba o radacina negativa. Mania si frica pot sa iti acapareze fiinta si sa te impinga spre tristete si nemultumire. 

Vointa este cel mai important factor in controlarea frecventei. Iti voi repeta acest lucru pentru ca este extrem de  important: vointa -motivatia din spatele faptelor tale,a comportamentului tau, felul cum ii tratezi pe oameni- este cel mai puternic mod de a-ti controla si de a-ti mari frecventa. Fiecare intentie antreneaza o vibratie; aceast vibratie iti poate enorm influenta viata.

Cum se poate sa iti controlezi energia spirituala prin vointa? Doar prin iubire. 
Usor de zis, greu de facut. In urma unor experiente metafizice, am ajuns la concluzia ca sentimentele noastre ne insotesc pana si dupa moarte. Avand in vedere ca iubirea este unul din sentimentele pe care le ducem cu noi, nu ar trebui sa fie si  la baza actiunilor noastre cat timp suntem in viata? Indiferent daca ne referim la iubirea pentru semenii nostri sau la iubirea de sine cu scopul cresterii spirituale, tot iubire este. Daca toate faptele oamenilor ar izvori din iubire, ura si fanatismul nu ar mai exista. Pe de alta parte, este foarte usor  sa-ti pierzi stapanirea de sine, sa te lasi condus de egoism si sentimente negative. Cand vei putea sa iti controlezi  sentimentele si sa actionezi din iubire, iti vei putea mentine frecventa la un nivel ridicat. 
Procesul de transformare poate  dura o viata intreaga; dupa aceea, sentimentele calatoresc cu tine pe Celalalt Taram. Ia decizia sa iti ancorezi faptele si reactiile din viata ta in iubire, si nu in manie, gelozie sau amaraciune.

Dupa fapta si rasplata. Am putea sa inversam proverbul: Rasplata dupa fapta. In orice ordine am aseza cuvintele, inseamna acelasi lucru. Ceea ce faci, felul in care reactionezi si comportamentul oamenilor cu care te asociezi ( a caror companie o  pastrezi), totul revine la tine marit sau mai intens decat energia pe care ai emis-o initial.

Stiai ca gandurile tale au o energie si o frecventa unica?
Cand cugeti, gandul tau este propagat in Univers. Merge incetisor pe drumul lui, adunand oameni si situatii echivalente vibratiei sale. Apoi, acel gand se intoarce acasa, aducandu-ti toti prietenii pe care i-a adunat din lume. Esti, poate,  surprins?
Gandeste-te putin. Daca transmiti lumii negativitate se va intoarce la tine mult inrautatita fata de ceea ce ai transmis. Dar, daca transmiti doar ganduri pozitive, asta vei si primi inapoi. Cea mai buna metoda este de a gandi si de a actiona pe un nivel mai inalt al existentei sufletesti si sa te asociezi cu oameni al caror nivele vibrationale sunt mai  inalte decat ale tale.Pe masura ce incepi sa inveti de la acesti oameni, te vei simti probabil putin ciudat pe masura ce iti ajustezi nivelul vibrational. Nimic mai normal. De cele mai multe ori oamenii se imprietenesc cu cineva care este la acelasi  nivel de vibratie, deoarece se simt mai bine in preajma lor. Nu ne simtim bine in preajma oamenilor cu o frecventa diferita. 

Totusi, testeaza-ti limitele, adapteaza-te. 

Cele patru esente

Exista patru zone vitale care vor necesita atentia ta pe parcursul acestei experiente. In continuare le vom examina in profunzime.

Frecventa emotionala
Stabilitatea emotionala ( sau lipsa acestuia) are un efect enorm asupra energiei tale spirituale. Daca ai tendinta de a fi  condus de propriile emotii, iar acestea scapa de sub control, trecand de la o extrema la alta, fara un scop anume, va fi mai  greu sa iti aduci si sa iti mentii energia in mod constient la niveluri inalte. Pentru inceput poti sa incerci niste exercitii de respiratie sau vizua;izarea creativa pentru a-ti controla sentimentele. Astfel, vei avea o perspectiva  rationala clara asupra vietii. Totusi, sa ai grija sa nu exagerezi. Nu vrei sa fii un dezlanat smiorcait, dar nici nu e bine  sa iti reprimi sentimentele atat de mult ca dai impresia unui cub de gheata. Aspectul frecventei emotionale este gasirea unui echilibru atunci cand ai anumite stari emotionale. Astfel, vei avea baza stabila care sa te ajute sa iti dezvolti frecventa per ansamblu. Fara aceasta baza, iti va fi foarte greu. Gaseste o cale de a renunta la extremele emotionale pentru a-ti echilibra energia.

Frecventa mentala
Este important sa iti cunosti foarte bine capacitatile mentale. Daca iti este greu sa iei decizii, esti extenuat  intelectual, sau daca ti se pare ca mintea ta a zburat spre tari mai calde, cred ca ar fi cazul sa scapi de factorii stresanti din viata ta. Daca nu poti gandi clar, nu vei putea nici sa te concentrezi pentru a-ti creste energia. Pe de alta parte, daca esti prea concentrat, te poti pierde in detalii punand la indoiala si cel mai nesemnificativ lucru. Uneori, tot ce trebuie sa faci este sa accepti ce ti se intampla. Nu trebuie sa te omori cu analiza. Acceptarea este in sine un gest care iti intensifica vibratia personala. Cateodata, asta este. Credinta si incredera inseamna mult in munca energetica. 

Frecventa fizica
Aspectul tau exterior iti afecteaza energia spirituala, mai ales daca nu iti place cum arati. Poate ai nevoie sa faci mai mult sport, sa slabesti, sau sa te apuci de alte activitati pentru a fi mai puternic? Poate nu iti place cum arati din cauza unor riduri? Cand vine vorba de energie, totul incepe din interior. Problema nu este aspectul tau fizic, ci nemultumirea  care nu iti va permite sa ajungi la cel mai inalt nivel vibrational. Daca ai o conditie fizica excelenta, nu ai de ce sa iti faci griji, dar daca ai probleme cu imaginea de sine, ce poti sa faci in privinta aceasta? 
Daca tot te-ai decis sa te schimbi in interior, de ce sa nu schimbi si ce nu iti place in exterior? Ai putea sa le combini; va fi mult mai usor sa iti influentezi nivelul vibrational pe masura ce devii mai multumit de propriul corp. Totusi, sa nu uiti ca trupul tau este doar casa temporara a sufletului tau. Daca din diferite motive,nu te poti schimba din punct de  vedere fizic, tot ce trebuie sa faci este sa te eliberezi de negativitatea care poate aparea si sa mergi mai departe. Daca nu poti sa iti atingi potentialul fizic maxim, invata sa te accepti asa cum ai fost creat.

Frecventa spirituala
Spiritualitatea este zona pe care va trebui sa te concentrezi cel mai mult pentru a-ti mari frecventa. Fiind conectat cu  adevaratul tau ego spiritual, cu idealurile tale, principiile tale, vei putea sa atingi niveluri de vibratie tot mai inalte. 
 Trebuie mentionat ca spiritualitatea nu are de a face neaparat cu parerile tale despre religie; include credinta ta, dar scopul final este mult mai adanc. Ca sa descoperi esenta ta pura, trebuie sa iti examinezi sufletul, identitatea ta, centrul tau spiritual si lumina energiei tale. Atunci cand esti in stare sa intelegi ca esti mai mult decat o simpla fiinta umana, cand vei putea sa te vezi ca o fiinta spirituala care se straduieste sa se apropie de sursa Creatiei ( pe care eu o numesc Dumnezeu, dar tu poate ai o alta denumire). Cand vei ajunge in acest punct, nivelul frecventei tale va fi crescut enorm de mult. Biserica pe care o frecventezi, daca frecventezi o biserica, este mai putin importanta. Principiile tale conteaza mai mult; daca esti un om bun, moral, daca crezi cu adevarat sau o faci de dragul lumii. Daca nu crezi in ceva, acum ar fi  momentul sa te documentezi, sa gasesti principii care se potrivesc cu spiritul tau. 
Credinta ta poate fi complect diferita de a celorlalti, nu e nici o problema. 
Cu totii avem un adevar propriu si lectii specifice de invatat. 
In calatoria ta spre o frecventa mai inalta, este imperativ sa iti descoperi identitatea spirituala.



<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: