Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


sâmbătă, 7 februarie 2015

Privind înainte – 2015 în vizor

În ianuarie 2014 am scris despre cum am perceput conştiinţa colectivă umană ca fiind mult mai puternică. Ce însemna aceasta este că indiferent dacă oamenii erau treziţi sau adormiţi, erau mult mai capabili să facă lucruri, să afecteze şi să-şi influenţeze propriul mediu şi pe oamenii din viaţa şi din jurul lor.
În 2015 simt foarte puternic că trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru propria putere. Nu ne putem aştepta ca masele adormite să preia responsabilitatea (abilitatea de a răspunde) deoarece se află prinse mai degrabă într-un cerc de reacţie decât de răspuns, dar nu putem spune acelaşi lucru despre noi înşine.
Prin urmare, despre ce fel de lucruri vorbim?
Ei bine, permiteţi-mi să citez din înregistrarea mp3 Dezvoltarea abilităţilor mistice  pentru viaţa de zi cu zi:
„Aud frecvent despre oameni care spun că li se pare că devin mai sensibili la energiile din grupurile de oameni, din magazine şi alte locuri publice, sau mai sensibili la energiile oamenilor de la locul de muncă, din familie sau din grupul de prieteni. Este adevărat. Însă, ce se se mai întâmplă de asemenea este că oamenii din jurul lor, toţi oamenii de pe planetă, devin mai puternici. Devin mai capabili să-şi transmită energia, să-şi transmită gândurile, intenţiile, fricile, dorinţele, stresul, bucuria… orice vă vine în minte, ei emit, de-o mie de ori mai puternic decât obişnuiau să o facă în trecut.
În acelaşi timp, ei sunt, de asemenea, mai capabili să-şi influenţeze mediul, inclusiv pe noi pentru a ne încadra în realitatea pe care o creează zi de zi. Care, din păcate, este în cea mai mare parte creată prin programe şi stimuli externi şi manipulare. Cu alte cuvinte, ei creează realităţi care se conformează regulilor societăţii şi modelelor coregrafiate de conducători: programe, sisteme de credinţe, religii. Şi în mare parte prin frici.
Pe de altă parte, şi noi suntem mai puternici. Noi toţi cei care ne-am hotărât să ne trezim în prezent. Nu numai că eşti mai puternic, dar eşti mai puternic tocmai datorită faptului că acum putem alege în mod conştient ce dorim să facem cu vieţile noastre în funcţie de propriile noastre decizii şi nu în funcţie de decizii luate pe baza programelor sociale şi culturale, cauzate de traume sau frici sau din manipulări egotice, fie că este vorba de propriul ego sau al altor oameni.
Cu această putere vine şi o mare responsabilitate. Reţineţi: responsabilitatea nu înseamnă vină. Este doar capacitatea de a răspunde. Însă, de asemenea, vine cu o cerinţă de a deveni mai conştient cu privire la modul în care ne folosim energia, la cum ne folosim gândurile şi intenţiile şi corpurile emoţionale.
Ce înseamnă aceasta?
Ei bine, înseamnă în esenţă că afectăm câmpurile energetice, minţile, gândurile şi procesele creatoare ale celor din jurul nostru.
Dacă nu suntem conştienţi de acest lucru înseamnă că mergem printre oameni ca un pui de elefant într-un magazin de porţelanuri.
Prin urmare, primul lucru de care trebuie să ne ocupăm este cum să ne gestionăm puterea. Cum ne gestionăm câmpul energetic şi gândurile.
Nu este vorba despre a le suprima sau de a nu avea un câmp de energie. Nu este vorba despre a ne reprima sau cenzura gândurile. Este vorba despre gestionare...
Ca atunci când eram bebeluşi şi am învăţat cum să vorbim, am învăţat când să plângem, când să strigăm şi să ţipăm, când să şoptim, când să vorbim normal, când să vorbim cu un zâmbet, când să vorbim bosumflaţi…  Este acelaşi lucru. Înseamnă să devenim conştienţi de câmpurile noastre energetice, conştienţi de cât de extinse, cât de mari le facem şi asupra cui le proiectăm. Şi apoi să învăţăm să reglăm volumul şi dimensiunea, ca atunci când am învăţat să ne reglăm vocea şi limbajul trupului pe vremea când eram bebeluşi.
Am putea să numim aceasta etichetă mistică.”
Şi aceasta este situaţia. Eticheta mistică în anii trecuţi era ceva ce doar misticii cu experienţă ştiau sau au fost antrenaţi să folosească.  Astăzi, noi toţi avem nevoie să avem la purtător noţiuni de etichetă mistică. Nu doar pentru binele nostru, ci şi pentru binele celor din jurul nostru. Nu este deloc complicat să învăţăm cum să gestionăm energiile, emoţiile, gândurile, intenţiile şi manifestările proprii şi ale altor oameni, DAR este foarte important.
De ce este atât de important?
Specia noastră umană, conştiinţa colectivă umană, a luat nişte decizii cu adevărat importante. Natura acestor decizii se referă la cine pleacă şi cine rămâne pe calea noastră evolutivă. Iar modul în care este aplicată această decizie este pe baza acordurilor colective şi co-creare a realităţii.
Lucruri foarte simple, ca de exemplu, dacă unele persoane subscriu să fie vaccinate la fiecare câteva luni împotriva unei boli sau a alteia, atunci îşi dau acordul pentru ca sistemul lor imun să fie compromis, calitatea vieţii să le fie deteriorată şi durata vieţii să le fie scurtată în mod dramatic. Ei fac aceasta din frică şi de asemenea, dintr-o poziţie de cedare a propriei puteri în favoarea oamenilor care „ştiu mai bine”. În acelaşi timp, aceste persoane vor transmite pe toate frecvenţele, nu doar verbal, ci şi emoţional, mental şi energetic, propria frică pe care o simt în faţa decesului. Frica este o energie de vibraţie foarte joasă, şi din moment ce şi ei sunt mult mai puternici, această energie va influenţa câmpul nostru energetic. Dacă nu ne-am antrenat să identificăm ce este al nostru şi ce este al altcuiva, ne poate trimite rapid într-o spirală descendentă de vibraţii joase.
Cu toţii am experimentat acest tip de situaţie la un moment dat. Lucruri pe care le-am procesat şi pe care le-am rezolvat, apar brusc fără nici un motiv aparent… ei bine, nu sunt ale noastre. DAR ne afectează pentru că suntem conectaţi şi facem parte din conştiinţa colectivă umană.
Soluţia mea? Învăţăm cum să gestionăm, cum să lucrăm şi să ne împuternicim propria emisie energetică, mentală, emoţională şi fizică, precum şi să învăţăm să răspundem şi să gestionăm în mod conştient modul în care suntem afectaţi de emisiile şi influenţele altor oameni. Există o cantitate imensă de informaţii pe site-ul meu Web, precum şi pe Internet despre cum se face aceasta. Luna aceasta am pus la un loc câteva instrumente şi informaţii de uz imediat într-un mp3 numit Dezvoltarea abilităţilor mistice pentru fiecare zi care se adresează special acestor aspecte.
„Unul dintre lucrurile pe care le-am observat a fost că a apărut acest tip de maturizare de la Schimbare. Şi pot să văd cu adevărat că oameni care sunt treziţi, oameni care se trezesc şi  preiau responsabilitatea propriei evoluţii făcând lucruri pentru ei, lucruri care duc la creşterea propriei vibraţii... ascultă emisiunea voastră şi alte lucruri de acest fel... chiar intră în scenă. Iar perioada în care o persoană trebuie să înveţe cum să-şi gestioneze puterea a început, deoarece toată lumea devine mai puternică. Atunci când îţi asumi puterea, devii mai puternic, prin urmare apare o nevoie de a învăţa şi o căutare de noi moduri de gestionare a propriei energii... de a gestiona emisia corpului emoţional, propriile gânduri... intenţia proprie... toate aceste lucruri... Cred că este unul dintre acele lucruri care au început anul acesta. Este ca şi cum am terminat grădiniţa şi acum am început şcoala adevărată, ştiţi?”. Inelia Benz la emisiunea Hundredth Monkey Radio Show
Un articol de pe blog al Ineliei Benz, tradus in romana.
https://ascension101.com/home/free-articles/101-january-2015/544-looking-ahead-2015-in-view.html

<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: