Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


sâmbătă, 6 iunie 2015

Punctul energetic -Sediul Constiintei noastre


Tot ceea ce crezi și tot ce simti depinde de poziția Asamblării Punctului - Don Juan


Punctul de asamblare este un tub – ca un mănunchi de lumină energetică cuprins în câmpul nostru energetic, care curge prin partea din față și din spate a vortexului energiei cunoscut ca și chakra inimii. Situat în cadrul acestui centru al inimii, PA este cunoscut a fi " Sediul Constiintei noastre". PA se află în epicentrul câmpul tău energetic în zona chakrei inimii. Poziția ei dicteaza cum te simți, percepi, si te comporți in lume. O locație centrată echivalează cu o existență centrată. Este numit asamblarea punctului pentru că noi suntem asamblați în pântece din cordonul ombilical care ne conectează la placenta mamei noastre. Intrarea majoră de energie intră în fătul care se dezvoltă prin intermediul ombilicului. 
PA este principalul loc unde câmpul nostru energetic se conectează cu corpul nostru fizic. Punctul de asamblare este conectat direct cu energia forței vieții noastre. Acest punct se află în centrul pieptului pe linia mamelonului. La femei este usor mai ridicat decât la bărbați. În acest punct liniile de energie trec prin piept și ies prin spate. Punctul de asamblare este de fapt un grup de linii de energie. Unde aceste linii de energie intră în piept, în general, există un loc sensibil al pielii cu un diametru de 0.5 – 1.0 cm. Gruparea liniilor de energie la PA creează un puternic potențial energetic în comparație cu alte zone ale câmpului energetic. Poziția punctului de asamblare are un efect direct asupra sănătății noastre fizice și psihologice. Atunci când PA este aliniat corect, ne vom simți pozitivi și fericiți. Vom fi sănătoși și vom interacționa bine cu alte persoane. Atunci când PA este înafară de aliniera ne putem simți bolnavi sau anxioși. S-ar putea să fim lipsiți de energie și să simțim că viața este o lupta continuă.

Traducerea Molnar Gy. din cartea “The Catalyst Of Power – The Assemblage Point Of Man” by Jon Whale Ph.D.

<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: