Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


marți, 20 decembrie 2016

Un mesaj pentru Empatici si Suflete Sensibile


“Adevaratii razboinici in aceasta lume sunt cei care vad detaliile altui suflet.Ei vad transparenta dincolo de zidurile ridicate de oameni. Ei stau pe campul de lupta a vietii si isi expun transparenta inimii lor, astfel incat ceilalti isi pot termina ziua in speranta. Ele sunt sufletele sensibile care au inteles ca inainte de a putea sa fie o lumina ei intai au trebuit sa simta arsura.” Shannon L. Alder


Am vrut doar sa-ti scriu un mesaj scurt de speranta si de reasigurare, pentru ca stiu ca multi dintre voi au simtit ca si mine. Si aceste ultimele luni cu siguranta ne-au dat batai de cap.

Cu cat ne apropiem de sfarsitul anului 2016, multi dintre noi s-au simtit complet goliti de energie. Nu numai asta, corectiile obisnuite nu au functionat. Mai mult somn, o dieta mai buna, extra suplimente, cofeina, yoga – toate lucrurile pe care noi le-am folosit in general pentru a ne revigora – nu prea ne-au ajutat.

Nu esti doar tu in aceasta situatie.

Si nu e ceva serios in neregula cu tine. Cu toate ca s-ar putea sa simti asta...

1. Ioni pozitivi si modificari in energia planetei

Exista o schimbare majora in scoarta terestra. Care creeaza fenomene precum cutremure si vulcani activi, dar, de asemenea, elibereaza o cantitate masiva de ioni pozitivi in atmosfera. Ionii pozitivi au un impact asupra capacitatii noastre de impamantare, deoarece modifica incarcatura electrica a pamantului de sub picioarele noastre dintr-unul negativ in unul pozitiv. Fiind in imposibilitatea de impamantare este o problema serioara pentru persoanele sensibile emotional si energetic. Ne pune in imposibilitatea de a ne descarca de energiile pe care le ridicam de la alte persoane si locuri.

Ionii pozitivi de asemena cresc inflamatia, perturba programul de somn, afecteaza functionarea creierului, suprima sistemul imunitar, cauzeaza anxietate si depresie, genereaza oboseala imensa, provoaca astm si dificultati de respiratie,si afecteaza functiile digestive si hormonale.

Ionii pozitivi afecteaza negativ toata lumea, dar pentru oamenii sensibili energetic problema este amplificata.
  1. Curatare energetica masiva
    Multi dintre noi au venit tocmai in aceasta perioada pentru a fi spargatori de tipare in interiorul arborelui genealogic al familiei noastre. Aceste ultime luni ale lui 2016 ne-au daruit oportunitati de a sparge tiparele din interiorul nostru, si din cadrul familiei noastre, care au fost pronuntate prin generatii.

    Vindecari ancestrale, vindecari de relatii, vindecari a sabloanelor din noi - toate acestea necesita munca imensa. In primul rand trebuie sa devenim constienti de tipare. Apoi, trebuie sa generam vointa de a le schimba. Apoi trebuie sa facem schimbarea. De multe ori este nevoie de un efort suprem pentru a face acest lucru. Costul energetic este ridicat.

    Desigur, atunci cand rupem tiparele adesea exista rezistenta la cei din jurul nostru. Situatiile si relatiile pot deveni tensionate si dificile. Toate aceste generari de stres adauga o sarcina suplimentara pentru empatul deja suprasolicitat sau intuitiv.

    3. Incheierea ciclurilor vechi

    Suntem in ultimele vestigii ale acelei epoci energetice vechi care a inceput inainte de nasterea lui Hristos, si care si-a inceput faza de incheiere in 2012.

    Era respectiva  a fost una de energie masculina, putere, autoritate, dominatie si tehnologie.
    De multe ori ceva care este pe cale de iesire, loveste si impinge si face sa-i simtim greutatea pentru ultima oara.
    Sufletele sensibile si intuitive simt aceasta lovitura mai mult decat majoritatea.

    Asa cum acest ciclu se termina, si noi dam drumul acelor aspecte neechilibrate din noi insine. Multa munca se face cand noi dormim. Multa munca se intampla in psihicul si campurile noastre energetice(aura).S-ar putea ca noi sa fim constienti de asta.Tot ce noi vom simti este epuizare.( Cand am sosit acasa in Ro la sfarsitul lui noiembrie am simtit o epuizare adanca). Si pe buna dreptate – pentru ca lucram din greu pentru a obtine acest ciclu vechi inchis pentru totdeuna. Suntem, ne ridicam la un nivel superior. Schimbarea se intampla!!!

    4. A detine spatiu la nivel de suflet

    Empatici, intuitivi, oameni extrem de sensibili, lucratori de lumina - noi toti cei care stam intr-un loc al constientizarii inalte si conectati la umanitate si planeta – noi toti detinem un spatiu pentru o desfasurare mult mai pozitiva a evolutiei Pamantului.

    Noi ne ranim cand simtim nedreptate si cicluri de deteriorari. Noi detinem o viziune a lumii care este mai blanda, mai calma, mai ecologica si mult mai evoluata.
    Acest tip de spatiu-detinere este vitala pentru desfasurarea constienta a omenirii. Si este nevoie de o multime de energie.
    Noi inchidem tiparele cele vechi. Noi nastem noul.
    Este foarte multa munca.
    Chiar in perioada in care noi nu ne putem impamanta adanc sau sustine sprijinul energetic din Pamant, mama Pamant ne va sustine mult mai usor .
    O sa treaca.

    Pana cand energia Pamantului se stabilizeaza din nou, exista lucruri pe care le putem face pentru a ne ajuta re-impamantarea:

    Bea apa cu 1/4 la 1/2 lingurita de bicarbonat si 1 lingurita suc de lamaie sau otet de cidru de mere - acest lucru va neutraliza electricitatea statica din tine. Nu lua mai mult de 2 doze intr-o zi.

    Tine sau pune-ti un jasp rosu sau un turmalin negru – sau ambele daca le ai.

    Maseaza-ti talpile picioarelor cu ulei de susan. Intregul corp sau centrii energetici.

    Foloseste ulei de lavanda pentru calmarea sistemului limbic - inhalare sau frecare pe talpile picioarelor.

    Continua-ti activitatea! Planifica, reflecteaza, scrie in jurnal, mediteaza, fa plimbari lungi, practica auto-ingrijirea si fi constient de propriile ganduri si comportament. Acum este timpul pentru aceste ultimele mari schimbari din vechile energii.

    Acum este timpul tau de a schimba lumea, prin schimbarea sinelui.

<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: