Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


duminică, 2 iulie 2017

Calea Iubirii, Calea Lucratorilor de Lumina

vortex energii

Iubirea este cea mai minunata dintre toate emotiile; este, de asemenea, si cea mai puternica. Poti ascunde cu usurinta gandurile; insa sentimentele sunt mai greu de ascuns. Cand te uiti la ochii unei persoane, iti poti dai seama de sentimentele lui/ei. Nu este la fel si cu gandurile.Daca cineva urzeste sau conspira, nu vei fi capabil sa iti dai seama. Dar iubirea nu poate fi nici pe departe complet ascunsa sau neexprimata.Cu cat incerci mai mult sa o ascunzi, cu atat mai evident devine. Iubirea se exprima in multe feluri. Nu trebuie sa-i spui nimanui ca il/o iubesti: felul tau de a fi, de a pasi, vorbirea, aspectul tau ...toate transmit acea iubire.

Iubirea se scurge din insasi prezenta ta.

Impactul magnetic
La cel care a atins plinatatea iubirii, gatul se umple si bucuria se manifesta in toate actiunile sale. El nu este in stare sa vorbeasca in mod corespunzator, deoarece iubirea nu poate fi exprimata in cuvinte. Iubirea are un impact magnetic asupra tuturor celor din jur. Daca ai atins plinatatea iubirii, toata lumea se va simti in siguranta in compania ta, in prezenta ta. Oricine se apropie de tine, toti se vor simti acasa, confortabil, ca si cum ar fi venit la o mama.

 Putere de curatare
Iubirea ta are puterea de a purifica totul din jurul tau. George Budoi, in aforismul sau de dragoste, spune: "Dragostea e scara raiului". Lastarele iubirii purifica familiile, traditiile, orasele si satele; ele purifica acest pamant. Chiar locurile in care un devotat si-a petrecut viata nazuind la Dumnezeu ,devine un centru de pelerinaj.

Imparte Iubire
Unul care este plin de iubire, care varsa lacrimi de recunostinta, de insasi prezenta sa se bucura cei cu care si-a intersectat drumul. Cand viata ta infloreste in iubire, ea aduce un mare confort, o mare ușurare și bucurie. Puterea iubirii transcende lumile. Cand meditezi ori te angajezi in orice practica spirituala, o parte din merit se adreseaza stramosilor tai. Este ca și cum ai sterge o datorie, dand sau impartasind lucrurile bune pe care le ai. In toate religiile, cand cineva pleaca din aceasta lume, exista un serviciu de pomenire. Te rogi pentru sufletul plecat: rugaciunea ta, iubirea ta..atinge cealalta lume. Atunci cand meditezi, adu-ti aminte, nu mediteaza doar pentru tine, ci pentru aceasta lume, precum si pentru lumea nevazuta. Cand un devotat plin de iubire pentru Dumnezeu se angajeaza in orice actiune, acea actiune castiga valoare si devine cea mai buna actiune.

Exista doua tipuri de oameni: cei care sunt apreciati din cauza lucrurilor pe care le poseda si cei care adauga valoare lucrurilor. De asemenea, ceea ce spune nu este la fel de important ca statura persoanei care o spune. Chiar si o certitudine de la o persoana inteleapta este apreciata, in timp ce lauda de la o persoana nebuna nu este relevanta. Cuvintele si actiunile devin valoroase din cauza celui care le vorbeste sau le indeplineste. 


 Cuvintele sacre
Un carturar sau un teolog poate scrie o scriere. Un filosof, un intelectual, poate scrie o carte, dar ramane cel mult un exercitiu intelectual. Dimpotriva,fie ca sunt vorbite sau gandite, soptite sau cantate, ropotele de sunete, de vibratii, pe care le numim voce pot comunica mult mai mult decat credem. In traditiile Indiei antice, repetarea unor sunete specifice era folosita pentru a invoca pacea, vindecarea, armonia si schimbarea. Ele combina vibratiile fizice ale cuvintelor cu focalizarea intentiei de a avea un impact pozitiv asupra eului nostru interior si a mediului inconjurator.
Aceasta repetitie poarta denumirea de mantra, cuvant format din doua parti: man – radacina cuvantului sanscrit pentru minte – si tra –  radacina cuvantului sanscrit pentru instrument. O mantra este, prin urmare, un instrument al mintii, un sunet sau o vibratie puternica pe care il putem folosi sa ne conectam la sinele nostru si la sursa a tot ceea ce exista in acest univers.

Cand iubirea pe care o ai este aprinsa, viata insasi devine o scriere, o carte sacra. Cheia pentru a realiza acest lucru este iubirea divina! Devino un devotat care este plin de Divin, pierdut in Divinitate.

Pe larg http://spirituminfinitum.blogspot.ro/2012/11/curatarea-campului-energetictehnici-de.html


<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: